În aer liber USB Infraroșu încălzire prin Vesta Bărbați Femei Iarna Sistem Dual de Control al Temperaturii de Încălzire Vesta

a3988

Produs nou

82.59lei 45.42lei

Dragă prieten, încălzire vesta are nevoie să fie încălzit prin conectarea unui 5V/2A Putere Mobil(Nu sunt Incluse) alimentare prin USB

Notă:

Suntem dimensiunea Asia, 2-3 dimensiuni mai mici decât dimensiunea Europeană.Vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă în conformitate cu graficul nostru dimensiune, și înălțimea și greutatea recomandări.

Caietul de sarcini:

Culoare: gri,roșu

Material: Material Cu Memorie

De umplere: apa de spălare bumbac

Grosime: regular

greutate: about360g

Dimensiuni:L,XL,XXL,3XL

Febra Părți: Abdomen, Guler, Spate

Caracteristici:

1、Inteligente de Incalzire: 4 suprafata mare elemente de încălzire, de departe infraroșu termic, incalzire rapida, temperatura maximă poate ajunge la 65°C(Excl. power supply)

2、3 trepte de Control: baterie Reîncărcabilă dual intelligent control; clasificate ca fiind temperatura de încălzire de control; în condiții de siguranță de joasă presiune; control separat al temperaturii; 3 trepte de control; cip inteligent; un singur buton de control al temperaturii; trei niveluri de ajustare.

3、Bumbac Material Umplutura: Selectate de înaltă calitate din bumbac de bază de plantare.Atent selectate materiale sunt sănătos, prietenos cu pielea, lumina, moale, cald și nu este ușor să se deformeze.

4、Lavabil Vesta: Nici o teama de rupere și de spălare pentru o lungă perioadă de timp; ușor de curățat; spălarea directă; să Acorde o atenție că vă rugăm să ia puterea bancă înainte de spălare.Pune interfata USB înapoi în buzunar și trage fermoarul, vă rugăm să folosiți-l din nou pentru a se asigura uscat și de a folosi apoi.(Se spală la mașină, în sac de rufe)

5、Aplicabile Sport: Camping, skateboarding, auto-conducere, alpinism, ciclism, turism, scufundări, de zi cu zi caldă de uzură, etc. Interioare de încălzire bucată adoptă fibra de carbon sârmă, nu radiații, stabil generarea de căldură și durată lungă de viață.

Lista de pachete:

1* Încălzire Vesta

Memento cald:

1. Toate imaginile au fost calibrat profesional.Cu toate acestea, din cauza diferite de lumină ambientală și diferite echipamente de afișare Setări, fotografii și obiecte pot fi ușor părtinitoare.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu va afecta utilizarea.

DESPRE NOI ◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament.

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

SERVI CIU ◆ PLATĂ

Prieten drag,

1.Dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență, vă rugăm să vă rugăm să alegeți ePacket, China Post Air Mail, Ajutsieu.ro Standard Premium de transport sau alte expres, cum ar fi DHL,EMS,UPS, etc.

2.Dacă sunteți de acord cu timp de transport maritim, vă rugăm să nu deschideți disputa cu ușurință, înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

3.Ne-ar plăcea să vă ajute pentru a rezolva orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ .

4. Oferim dropshipping și en-gros , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne-ar dori să se stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine.

5.Aprobarea ta este propunerea noastră.Mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.

Cele mai bune urări.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Tehnologia Materialelor: warmthtm
  • Caracteristică: Termică
  • Material: Poliester
  • Gen: BĂRBAȚI
  • Numărul De Model: YL191621
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Etichete: control temperatura, hanorac femei, bărbați pulover, Vesta, încălzire, căldură sacou, vesta de sex masculin, plimbare cu calul, sprijinul militar vesta, vesta femei.

Recenzii

Shirley Brotin
2020-11-04
5/5
The size is a little fair but it's pretty good
Muslim Shyganbaev
2020-11-10
5/5
Beautiful object.

Accesorii