Wireless 433MHz Scurgeri de Apă Senzor Wireless de Apă Senzor de Nivel de Apă Senzorul de Scurgere pentru WiFi de Alarmă Intrus GSM Alarmă Antifurt

a28278

Produs nou

58.31lei 48.40lei

Wireless 433MHz Scurgeri de Apă Senzor Wireless de Apă Senzor de Nivel de Apă Senzorul de Scurgere pentru WiFi de Alarmă Intrus GSM Alarmă Antifurt

Vă rugăm să rețineți:

Din cauza companiei aeriene reguli de transport, produs cu baterie va fi tratat foarte strict, astfel încât acest senzor de usa va veni fara baterie .

Profil Produs:

Acest produs detectează scurgeri de apă prin aplicarea teoriei că rezistența se va schimba atunci când electrodul este inundat.Acesta adoptă MUC inteligent detectează cu inoxidabile senzor, ceea ce face ca detectorul de muncă stabil și fiabil, de înaltă precizie și sensibilitate.Acest produs poate fi utilizat pe scară largă în apă dispozitive de stocare sau de locul pe care este posibil să aibă scurgeri de apă, cum ar fi subsol, cameră de mașini, depozit, etc....

Caracteristici Principale:

-- Rugină-dovada senzor

-- Consum redus de energie

-- Redus de energie a bateriei de notificare

-- Control MCU elimină diverse alarme false

-- SMT fabricarea technicals aduce performanță stabilă

Parametri Tehnici:

Radio-frecventa: 433 mhz

- Putere de alimentare: 3V CR123A Lithiumbattery ( acumulatorul nu este inclus )

-- Static curent: ≤10uA

-- Alarma curent: ≤65mA

-- Indicator de alarma: LED Rosu

-- Wireless distanta de Lucru: peste 100 de metri (mediu deschis)

-- Temperatura de lucru: -15℃ ~ +60℃

- De lucru umiditate: 0%~80%RH (fără congelare)

-- Redus de energie a bateriei de notificare: când bateria power, este mai mică decât 2V (LED-ul indicator va clipi rapid)

-- Culoare: alb

Produs dimensiune: 54*35mm

Ambalare dimensiuni cutie: 85*85*42mm

-- Greutate: 0.1 KG

Vă rugăm să verificați imaginea de mai jos, atunci când această apă leakge detector detectează apă, se va trimite semnal wireless pentru sistemul de alarma de îndată, și apoi alarma, sistemul va trimite SMS-uri de notificare mesaj pentru tine & apela numărul de telefon.Dacă utilizați o conexiune WiFi, sistem de alarma, veți obține APP mesaj împinge, de asemenea,.

Instalare:

Nu trebuie să instalați această apă leakge detector folosind șuruburi sau dublu-strat de banda, doar pune-l pe podea direct.

Despre Livrare: 1. În mod normal, ne va livra produsele în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată de Ajutsieu.ro. 2. Vă rugăm să verificați dacă produsele sunt bine ambalate în stare bună înainte de livrare tip de frunze.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum, vă rugăm să luați fotografii și cere tipul de livrare pentru a confirma.Noi vă va ajuta să nevoie de compania de transport maritim compensa.Despre Garanție: 1. Toate produsele vor fi atent testate de 3 ori înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Promitem un an de garanție pentru calitate și vom repara gratuit.Întoarcerea costul de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vă vom oferi o soluție perfectă.

  • Numărul De Model: FI-WL
  • culoare: Alb
  • Curent De Alarmă: ≤65mA
  • Curent Static: ≤10uA
  • Indicator De Alarma: LED-ul roșu
  • Putere Redus De Energie Notificare: Când puterea bateriei este mai mică decât 2V
  • Wireless Distanta De Lucru: 40-60m interior
  • De Lucru Umiditate: 0%-80%RH (fără congelare)
  • dimensiune produs: 54*35mm
  • Nume De Brand: WESOLVE
  • baterie: 3V CR123A Lithium Baterie
  • Frecvență Radio: 433.92 MHZ
  • temperatura de lucru: -15°C ~ +60°C

Etichete: wather senzor gsm, ușa deschisă semnal, senzorul de scurgere a apei, profesionale scurgeri de apă senzor de, apa nivelatoare senzor wifi, gaz sirena, etiger senzorul de scurgere, alarma gsm wifi, 433mhz senzor de scurgere a apei, alarma gsm sistem.

Recenzii

Menendez29
2020-08-28
5/5
I love this item! very easily adjusted, going to but more :)

Accesorii