Slimming aparatul de Masaj Electric Nerve Stimulator Muscular Digital terapie fizică mașină de Fizioterapie masaj de San

a28049

Produs nou

32.99lei 16.52lei

Descriere: 1. O se aplică puncte de presopunctură de pe tot corpul, masaj organism, arde de grăsime, ajută la pierderea în greutate, slăbire corpul 2. Bun companion pentru ameliorarea oboseală și relaxare, tensiune musculară, Crește imunitatea organismului, de a promova circulația sângelui, face corpul tau mai sănătos 3. Electromagnetice masaj de proiectare, operare automata, lumina LED-uri de afișare, performanțe Bune de electrică conductanță, efecte Bune din mai multe poziții de masaj 4. 8 stiluri de masaj prin intermediul one-butonul întrerupătorului de Mod, ușor de utilizat, oferă o experiență confortabilă 5. Se potrivesc pentru abdomen, solduri, coapse, brate si etc. 6. Aplicație: dureri musculare, oboseala din cauza de munca pe termen lung, rigiditate umăr, neuro amorțeală, dureri musculare, neurologice durere și etc. Lista de ambalare: 1* Controler Principal 1* Cablu de 4* Tampoane de 1* Manual de Utilizare Observație: Acest produs va expediate fără cutie de vânzare cu amănuntul, dar vom ambalaj bine în punga cu bule pentru tine, vă rugăm să nu vă faceți griji, vă mulțumesc foarte mult.Cum să utilizați: 1. Pune 2*Baterie AAA în controller (Nu este inclus) . 2. Conectați cele 4 tampoane de la controller. 3. Stick de 4 tampoane pentru a pielii, atunci când utilizați doar 2 tampoane, 2 tampoane trebuie să fie de la diferite canale. 4. Apăsați " ON " pentru a porni aparatul. 5. Apăsați " PE " din nou pentru a începe electro-șoc. 6. apăsați " PE "de mai multe ori pentru a intensifica electro soc putere /Apăsați" OFF " pentru a slăbi electro-șoc de putere. 7. Apăsați tasta "S/P" enter Viteza de Control, apoi apăsați " ON "pentru a accelera/ Apăsați" OFF " pentru a încetini. 8. Apăsați tasta "S/P" din nou pentru a reveni la Putere de Control. 9. Apăsați tasta "MODE" pentru a schimba electro stare de șoc. 10. Apăsați tasta " OFF " pentru a porni aparatul.Notă: 1. Există 4 linii ieși din cele două grupuri, atunci când utilizați doar 2 tampoane, acestea trebuie să fie din diferite grupuri . 2. Ea NU funcționează dacă utilizați doar 1 pad, sau 2 tampoane din acelasi grup! 3. Dacă vă simțiți unele tampoane nu sunt la fel de puternic ca alții, poate din cauza că nu lipiți-l pe simetrice părți ale corpului.Vă rugăm să folosiți tampoane pe simetrice părți ale corpului.Acesta va funcționa mai bine. 4. Dispozitivul nu funcționează dacă nu se conecteze cu corpul tău, vă rugăm să vă conectați la "dispozitiv-electrod tampoane-corp" pentru masaj.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: MOONBIFFY
  • Tip De Element: Masaj & Relaxare

Etichete: gua sha set de bord, esc slăbire, moe, zeci de mașini de mare, magie de san masaj, personal masaj electric, emsculpt, electric stimulator pentru modul cum, oamenii stimulator muscular, zece.

Accesorii