Jinkairui cu Ultrasunete EMS Body Slimming Aparatul de Vânzare la Cald Corpul și Masaj Facial Piardă în Greutate, Arderea Grasimilor, Pierderea de Calorii RF Terapie

a163614

Produs nou

322.09lei 125.61lei

Suport Dropshipping

Toate produsele noastre este produs de propria noastră fabrică, toate sunt complet noi.

Bine ati venit pentru a coopera cu noi și de a face dropshipping.

Patru tipuri de cupon disponibil

Adauga in cos pentru a obține avizul de scăderea prețurilor

Despre Acest Articol

Ne propunem să vă arătăm exacte informații despre produse, producatori, furnizori și alții.

Sunteți în căutarea pentru o slabire dispozitiv?Această mașină ar fi cea mai bună alegere pentru tine.Acesta ajută la promovarea corpul circulația sângelui și de a arde de grăsime și de a scăpa de surplusul de grăsime în corpul dumneavoastră.Cu EMS și ultrsonic masaj, ajută la a vă relaxa și a calma tensiunea musculara si de a face să vă subțire.Puteți masaj tot corpul.Nu ezitați să-l cumpere acum.

Caracteristică

Cavitatie cu ultrasunete EMS body slimming aparatul de masaj cu grăsime de ardere terapie cu ultrasunete și raze infraroșii; Cu Atingerea, Masaj, Framanta, Casare, Slăbire 5 moduri pentru diferite nevoi. 1. Alimentare: 100-240 V 2. De ieșire de frecvență: 50-60 Hz 3. Consumatoare de energie: 12 W 4. Material: plastic, metal 5. Dimensiune: 19 x 8 x 6 cm 6. Culoare: alb 7. Plug tip: SUA,UE,marea BRITANIE,AU Plug-Pachetul a inclus: 1 x Masaj 1 x adaptor de Alimentare 1 x Sârmă 2 Perechi de Tampoane de Contact 1 x Manual de Utilizare Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm abatere.Multumesc!!!

3 în 1 EMS Infraroșu Corp Slăbire Dispozitiv

. Eliminarea celulitei .Picioarele subțiri și brațe .Elimina vergeturile .Strângeți pielea .Import nutritie pentru piele .Încălzire terapie pentru a Îmbunătăți circulația sângelui .Musculare stimuleaza pentru a calma dureri de corp

Aplicații

1. Face-Lift 2. Talie 3. Brațele 4. Abdomen 5. Picioare . 6. Fese 7. Corp Subțire

Produs explicație

Cu Ultrasunete, Masaj Sonda Infraroșu Ray Generatoare De EMS Masaj Model Selectați EMS Model Butonul de ALIMENTARE EMS Masaj de intensitate Selectați Infraroșu Model Cu Ultrasunete Model

Tratament Corporal:

Aceasta este doar instrucțiuni pentru uz general.Vă rugăm să contactați Frumusete Consultanți pentru mai multe detalii și informații profesionale. 1. Brațele de masaj: Relaxați-vă brațul, începe de la încheietura mâinii și la aceeași direcție, ținând brațul,cotul, trageți în sus la axila masaj într-o mișcare circulară Scop: eficace braț linii Scop: eliminarea Efectivă a brațului de promovare, pierderea in greutate.dewlaps. 2. Talie masaj / abdomen inferior În jos de stomac, Masaj într-o circulară Începe cu partea din spate talie;se strângă la buric, mișcare trage din europa centrală chila masaj în sensul acelor de ceasornic pentru a împinge în jos direcția Efect: ajuta la abdomen sculptura.Efect: de strângere pe talie Efect: eficient talie ambele părți și încăpățânat curbe.strângere și abdomen strângere.

3. Hip masaj De la centrul de solduri pe ambele De la sfârșitul de la coccis pe părți, împinge în sus de masaj în șold, ridica ambele părți de mișcare circulară solduri la talie Efect: eficient diminua Eficacitatea: spori în mod eficient hip încăpățânat curbe șold linii. 4. Picior/ picioare masaj Începând cu poziția de chila, trageți în sus și în afară categoric în mișcare circulară Efecte: ajuta la a strânge talie și șold linii Începe de la vițelul de Masaj, de vițel, de la partea de jos Pentru incapatanat curbe pe atât de jos în sus, trageți până la coapsă. -până într-o mișcare circulară trăgând părțile laterale ale coapselor, împinge interior up.încăpățânat curbe spre exterior și Efecte: a spori în mod eficient trage partea exterioară spre interior.liniile picior Efecte: ajută strângeți piciorul încăpățânat curbe și Efecte: eficient de strângere de coaja de portocala al coapsei pe ambele părți.

Comparație (Atat de eficient)

Certificate

Produsele noastre au fost certificate de către CE, ROHS, FDA agenții.Simțiți-vă asigur că pentru a achiziționa.

Metoda de transport maritim

Livra din Spania, Rusia, și China pentru a face să vă obține minunat obiect de repede.Notă: stocuri în Spania și Rusia sunt lipsite de acum, vă rugăm să alegeți de transport maritim din China.

Despre noi

Noi avem propria noastră fabrică și fiecare bucată de produs este produs în totalitate nou.Bun venit pentru a achiziționa și de a ne sprijini dropshipping.

Procesul de cumpărături

Despre feedback-ul

Atunci când vei ajunge coletul, vă rog să verificați și testați mai întâi.Feedback-ul dvs. pozitiv va motiv noi înainte.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați direct, vom face tot posibilul pentru a ajuta.Au o experiență de cumpărături frumos aici.

Transport: Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru.Vom asigurați-vă că de calitate este cel mai bun atunci trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.Nu putem garanta timpul de livrare pe toți transport internațional din cauza diferenței în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați, vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Satisfacția clienților este scopul nostru!

În temeiul transport Gratuit condiție, avem dreptul de a alege și exprime mod de transport maritim, printre DHL/Fedex/ UPS/ EMS express

Cumpărătorilor Informații: Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne cere pentru a extinde bunuri primirea de timp.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Service & Garantie:

1. Toată frumusețea echipamente comercializate de noi transporta 1 an garanție de producător.

  • Tip De Element: Masaj & Relaxare
  • Garanție: Un an sau mai mult
  • Alimentare: 100-240 V
  • Dropshipping: Suport
  • Material: Material Compozit
  • culoare: Alb
  • Dimensiune: 19 x 8 x 6 cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: S1
  • Cerere: Corpul
  • Nume De Brand: jinkairui
  • Frecvența De Ieșire: 50-60 HZ
  • Consumatoare de energie: 12 W
  • Retur Gratuit: Da
  • Plug Type: SUA,UE,marea BRITANIE,AU Plug

Etichete: am lipo, arzător de grăsime, frumusețea dispozitiv de terapie cu ultrasunete, jinkairui masaj, slim de slabit, rf machin, de îngrijire a corpului masaj, gel de masaj pad, dhl, ems cabluri corp.

Recenzii

Jgriswold918
2020-11-06
5/5
It is correct from cauerdo to the published image. I haven't tried it yet. I don't know how to use it. I hope the product lasts. The order arrived before the time offered

Accesorii