4M Patio în Grădină Piscină Umbra Naviga Impermeabil Triunghiular Soare UV Adăpost Patio Baldachin Sun Garden Umbra Copertinei Picnic, Camping Cort

a138104

Produs nou

198.21lei 33.70lei

Descriere produs

Noi vă oferă servicii profesionale de soare umbra soluții pentru gradini, terase, piscine, zone de grătar etc. ne cunoaște profund pe care clienții noștri pot avea o mare de timp cu familia iubitoare din cauza vremii calde și razele soarelui dăunătoare atunci când sunt expuse sub soare arzător, mai ales în sezonul de iarnă.Bazat pe ceea ce clienții noștri au de suferit, în mod constant noi de design și de a îmbunătăți specificațiile de performanță și de umbra soare naviga pentru a satisface mai bine cerințele clienților noștri.

Caracteristici:

Rezistent La Apă & Rezistentă La Vânt

Mare de Umbrire Rate & ANTI-UV

Două Curbe modele ... Dreptunghi și Triunghi Umbra Naviga

Ușor De Instalare Și Întreținere

Multifunctional pentru utilizare de vară!

Poate fi utilizat pentru curte,piscină,grădină și așa mai departe!Vă dau un loc răcoros și confortabil loc să se bucure de timpul în zilele fierbinți de vară!

Caietul de sarcini

Forma:Triunghi

Dimensiune: 13ft x 13ft x 13ft

Protecție UV rate: pana la 95%

Umbrire tarif: 90%

Accesorii: gratuit oferindu-durabil frânghie*3 (triunghi)

Ambalaj: ambalat în polybag cu mânere

Instrucțiuni de instalare

Soare de Vară rece umbra sail este foarte ușor de a fi instalat.În funcție de diferite condiții reale, există diverse opțiuni de instalare.Cel mai simplu mod este de a conecta inel din otel inoxidabil pe fiecare margine și obiecte fixe cum ar fi copaci, terasă coloane, lemn de posturi sau din oțel inoxidabil posturi(înglobate în beton fundații) etc.by folosind free oferindu durabil corzi.

Sfaturi cald

Imaginile digitale vom afișa au culoarea cea mai precisă posibil.Cu toate acestea, din cauza diferențelor în monitoare de calculator, există foarte mici diferențe de culoare între produsele reale. iar pe ecran, care este greu să fie evitate.

  • Naviga Material: Poli Bumbac
  • Naviga Finisare: PVC Acoperit
  • Nume De Brand: FGHGF

Etichete: canopi, gazebo, cort, umbra, bazin de înot, tabără în aer liber cort, varanda, honda cbr400 nc29 carenaj, gradina pergola, terasă în aer liber, plante de interior raft.

Recenzii

Only1meke2k2
2020-10-08
5/5
Very light weight, good material , cam in a very quick deliver less than ten days order , came with some rope for installation
7mb9r8x3
2021-02-06
5/5
I love this! It worked great to what I needed
Janat 86 02
2021-01-28
4/5
Material is not the best, but was admired by size (large). Just not know if will endure Sun Ceará
Fabianopeixoto2010
2021-01-20
5/5
Very satisfied! Light material sewn and polished, much bigger than appears in pictures, quickly came to Brasil, lining material that holds the heat, the Tim Orange has a certain brightness, is waterproof!

Accesorii