Original HUBSAN ZINO PRO Quadcopter - RTF RC Drone Quadcopter 4K UHD Camera 3-Axis Gimbal ,la 4 Km Distanta de Zbor GPS FPV 5G Wi-Fi

a28507

Produs nou

3 452.02lei 1 449.84lei

Produs Cuvinte Cheie:

GPS Drona HUBSAN ZINO PRO Quadcopter, Quadcopter HUBSAN, controlat de la distanță Camera 4K drone, avansate drone, camera 4k drone, FPV drone, FPV Quadcopter, 4K HD Dronă Quadcopter cu Camera HD, HUBSAN GPS Quadcopter, automat camera HD drona, camera HD quadcopter, pliabil drone, mini FPV drone, revenire automată drone

HUBSAN ZINO PRO Quadcopter - RTF RC Drone Quadcopter, 4K UHD Camera, 3-Axis Gimbal, la 4 Km Distanta de Zbor, GPS, FPV 5G Wi-Fi

Partenerul perfect pentru orice colecționar drone și aspiră aeriene cameraman!

1. Schimba modul în care vezi lumea cu HUBSAN ZINO PRO Quadcopter care vă permite să luați premium și de înaltă calitate, clipuri video și fotografii în fiecare cadru.Acest simplu și portabil quadcopter cu gata de zbor versiune este un sofisticat aparat de zbor care acoperă o distanță de 4 km, cu un timp de zbor de 23 de minute.Este într-adevăr un joc de-changer în industria fotografiei.

2. HUBSAN Quadcopter cu camera HD oferă FPV – prima persoană opțiune de vizualizare (HD video Wi-Fi, transport), care vă permite să explorați toate se transformă, și răsturnări de situație de la un pilot de perspectiva.Acest quadcopter cu obiectiv detașabil pot fi ușor echipate cu filtre.

3. Spre deosebire de alte drone video dispozitive de captare, HUBSAN 4K HD drone caracteristici viziune auxiliar de aterizare, care asigură o aterizare de precizie cu mouse-ul peste țintă.Acest GPS drone caută automat pe șorț și tocmai de terenuri pe ea.Capacitatea de a naviga cu stabilitate extremă face de încredere pentru următorul nivel de fotografie aeriană.

4. Nu vă faceți griji despre deriva, ca ZINO PRO dronă controlat de la distanță este echipat cu modul de zbor, care vă ajută să păstrați drona într-o cale dreaptă.Puteți pur și simplu setați parametrii unghi, distanta, viteza și – pentru a obține a început cu linia de modul fly.De indata ce parametrii sunt setați, drona va muta în direcția setată.Puteți controla viteza pentru a obține dorit video/imagini.

5. Nostru controlat de la distanță camera 4K drone, cu 700 de grame de zbor in greutate, caracteristici de control al zborului de siguranță și consum redus de energie failsafe mode.Acestea funcționează chiar și atunci când conexiunea este pierdut între emițător și receptor, sau nu sunt deconectări accidentale de la operator.

User-friendly Dronă Quadcopter de Neegalat Fotografii Cinematice și Profesionale de Videografie

HUBSAN ZINO PRO Quadcopter este ușor de utilizat.Pliabil structura face compact si portabil—ca relevante pentru profesionist și amator de fotografie.Cu camera 4K quadcopter, fotografii cinematice devenit mai ușor pentru a trage.Acesta este echipat cu orbita caracteristică care vă permite să zboare drone într-o anumită orbită.Pur și simplu setați punctul central și permite dronei să planeze în set path—veți obține întotdeauna cele mai bune fotografii posibile!

Deci, ia-ți mâinile de pe acest AUTOMATE HD CAMERA DRONE pentru a experimenta nivelul următor în fotografie aeriană!

Simplu și Portabil RTF Drona cu Ultra HD 4K aparat de Fotografiat pentru Fotografii Aeriene

Cred că nimic dincolo de ZINO PRO 4K HD drone atunci când vine vorba de fotografie aeriană.Acesta vă permite să ia unică de fotografii cinematice la înălțimea dorită, în timp ce oferindu-vă mai multe perspective de a explora.ZINO PRO face efort pentru a înregistra vederi spectaculoase în 4K Ultra Înaltă Definiție și are o 1/3-inch senzor cu A12S chip.Ce altceva mai poti cere!Ta filmare aeriana din drona 4K cu caracteristici avansate, va fi uimitoare.

Semnal maxim Intervalul de 4 Km Cu Timp de Zbor de 23 de Minute

ZINO HD PRO camera quadcopter cu motoare fără perii este gata să călătorească o distanță de 4 km de la punctul de start.Surprinde frumusetea de orice peisaj cu o cale-rupere raza de control și un timp de zbor de 23 de minute.Cu acest incredibil gama de zbor și inteligent zbor sistem de baterie, acum puteți captura fotografii de mari înălțimi și distanțe.Automată a reveni acasă și de control al zborului de siguranță, împreună cu modul low-power de siguranță caracteristică cel mai bun în contemporan, fotografie aeriană—nu este nimic mai bun de acolo!

Viziunea Auxiliare Modul de Aterizare pentru Aterizare de Precizie la Locul Dorit

HUBSAN ZINO PRO drona are o viziune auxiliare aterizare caracteristică care asigură precizie la aterizare, fără nici o excepție.Această dronă afla șorțul în mod automat pentru o aterizare lină.Ea plutește deasupra țintă vizuală și terenuri cu precizie pe poziția aleasă cu cea mai mare stabilitate.

Captura Fiecare Moment cu Imaginea de Urmărire

Surprinde momente și mișcările cu o altă caracteristică interesantă a quadcopter—da, quadcopter a IMAGINII caracteristică de URMĂRIRE!Acest lucru face drone capabile de încadrare și următoarele obiectivul stabilit.Puteți seta parametrii pentru a lăsa drone te urmeze și mișcările tale, în scopul de a obține că perfectă cinematografică împușcat și, desigur, acest lucru înseamnă mai multe fotografii dramatice pentru video prea.

Pachetul Inclus:

Accesorii O Baterie fără Sac de Depozitare cu O Baterie cu Sac de Depozitare Două Baterii cu Sac de Depozitare Trei Baterii fără Sac de Depozitare Aeronave x 1 Inteligent de Zbor baterie x 1 x 1 x 2 x 3 HT016 Controler de la Distanță 1 x Elice (set) x1 x 2 x 2 x 2 Elice Șuruburi (set) x 1 x 2 x 2 x 2 Gimbal Protector 1 x șurubelniță 1 x AC Adaptor x 1 Încărcător de Echilibru (SUA, vor fi dotate cu un adaptor) x 1 Incarcator USB pentru baterii de Aeronave x 1 Incarcator USB pentru bateria transmițătorului x 1 RC Cablu (Lumina-ning conector) x 1 RC Cablu (standard conector Micro USB) x 1 RC Cablu (conector USB de Tip c.) x 1 Manual de Utilizare x 1 Hubsan Sac Portabil / x 1 x 1 x 1 RC unitate încărcător Cablu (15V) / x 1 x 1 x 1

  • Numărul De Model: zino pro
  • Timp De Zbor: 23 de minute
  • Timp De Încărcare: în jurul valorii de 180 de Minute
  • Dimensiuni: 304.6*252.4*90mm (Desfasurata)
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Motor: motor fără perii
  • Garanție: NO
  • Origine: NC(de Origine)
  • Fotografie Aeriană: Da
  • Control De La Distanță: Da
  • Tip: ELICOPTER
  • Nume De Brand: hubsan
  • Caracteristici: Control De La Distanță
  • Intervalul De Vârstă: > 14 ani
  • Controler Baterie: 3.7 V 2600mAh
  • Material: Metal
  • Prize De Tip: Cum Arată
  • Modul Controler: MODE2
  • Pachetul Include: Instrucțiuni De Operare
  • Avertizare: NO
  • Tensiune De Încărcare: 11.4 V
  • Canale De Control: 12 Canal & Up
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Distanța De La Distanță: 4km

Etichete: 3 ender, camion rc, gp tracker, fimi x8 se, quadcopt, ds camera, gimbal smartphone, stick usb, laptop hp, fpv 3.

Recenzii

Adya Sulymka
2020-12-01
5/5
Seller is very reliable. Provide a good service fast shipping. Took over 40 days to arrive here in my home. Was taxed at 945 real product more I paid good do that. Sent to the mines is ICMs more expensive than Brazil. did not test the drone and not flying with it. More came right in box packaging. Brand hope is good pro comes to be a drone good.
Zarina Karimova 93
2020-08-22
5/5
Заказал 14.08.20, отправили в тот же день через службу доставки IML. Все перемещение отслеживалось, продавец и служба доставки отвечают оперативно. 22.08.20 доставили до двери. Пока разбираюсь, как полетаю дополню отзыв.
Rodger82
2020-11-28
5/5
YAY!!! Satisfied as an elephant))) cool device, obedient, works clearly, removes norms. All the functions have not yet tried, but I think also will please. Came to Moscow. 3 days, very fast. The only negative of the drone did not have enough one rubber leg, it's sad .. (
Wanfaiz88
2020-08-21
5/5
Ordinato in Italia, prodotto consegnato in 5 giorni con GLS, perfetto e senza un graffio... Il venditore é affidabile e altamente consigliato! Devo ancora testare
Losyanez
2020-10-03
5/5
Great drone… now will test ..

Accesorii