#ajutsieu
Impreuna facem bine!

Cauta in apropierea ta oameni cu suflet mare care te pot ajuta

Spitalele noastre au nevoie de ajutor! Nu o spunem noi, o spun sute de medici si asistente care merg zilnic in haosul creat de COVID 19 pentru a se lupta cu boala.

𝗔𝗷𝘂𝘁𝗮 𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗔𝗿𝗴𝗲𝘀!

Comunitatea #ajutsieu spitalele din Arges, impreuna cu 𝑨𝒔𝒐𝒄𝒊𝒂𝒕𝒊𝒂 𝑴𝒂𝒈𝒊𝒄, lucreaza pentru a face posibila aprovizionarea cu materiale de prima necesitate in spitalele argesene: echipamente de protectie, masti, ventilatoare, aspiratoare chirurgicale si tot ce mai este nevoie. Implica-te si tu!

Fie ca esti persoana fizica sau reprezinti o firma, doneaza ACUM pentru spitalele noastre!

Beneficiarul poti fi chiar TU, un membru al familiei tale sau cineva apropiat tie!

Donatii (donează mentionand: "pentru Spitalele din Argeș")
  • Cont persoane juridice
  • 𝐑𝐎𝟏𝟗𝐁𝐀𝐂𝐗𝟎𝟎𝟎𝟎𝟎𝟎𝟏𝟎𝟔𝟐𝟕𝟏𝟓𝟎𝟎𝟎
Donatii (donează mentionand: "pentru Spitalele din Argeș")
  • Cont persoane fizice
  • 𝐑𝐎𝟐𝟕𝐑𝐍𝐂𝐁𝟎𝟏𝟑𝟐𝟏𝟒𝟐𝟓𝟏𝟏𝟎𝟏𝟎𝟎𝟐𝟔

Comunitatea are nevoie de tine si doar impreuna putem trece prin aceasta perioada de criza!

Ce trebuie sa stii

Perioada de valabilitate a inscrierilor in platforma este de 30 zile cu posibilitatea de a prelungi daca doresti

Te poti retrage oricand, accesandu-ti contul si folosind optiunea de stergere a serviciului inscris in platforma

Iti poti seta zilele si intervalul orar in care poti ajuta

Donatiile nu sunt intermediate ci se fac direct intre donator si beneficiar

Cauta voluntari din zona ta si contacteaza-i direct din platforma pe email, telefonic sau prin chat

Daca ai folosit serviciile unui voluntar poti sa lasi un comentariu pe panoul lui in sectiunea Evalueaza

Raporteaza orice serviciu sau voluntar care nu respecta termenii si conditiile de folosire a platformei

Mare parte dintre servicii si voluntari sunt verificate, lucrul acesta fiind marcat pentru fiecare in parte cu insigna "verificat"

Poti gasi voluntarii de langa tine pe o raza de maxim 200 km

Te asteptam alaturi de noi daca poti ajuta respectand toate reglementarile in vigoare impuse de autoritati!

Servicii gratuite

Active

Voluntari

Afaceri locale

Active

Detalii platforma #ajutsieu

Iti multumim ca vrei sa dai o mana de ajutor celor ce au nevoie in aceasta perioada. Pentru a putea sa ii ajuti, trebuie sa te autentifici in platforma folosind adresa de email sau autentificare prin Facebook.

Odata autentificat, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul din dreapta sus "Vreau sa #ajutsieu". Vei fi directionat catre pagina in care poti adauga serviciile tale. Trebuie sa tii minte ca toate serviciile de pe aceasta platforma sunt oferite GRATUIT, fara exceptie. Cei care vor avea nevoie de serviciile tale te pot contacta folosind datele de contact inscrise de tine la adaugarea anuntului. Acestia pot evalua serviciile oferite sau pot raporta orice neregula (de exemplu: solicitarea unor sume de bani/produse in schimbul serviciului prestat).

Trebuie sa stii ca noi, cei ce am creat aceasta platforma in scopul ajutorarii unor oameni cu probleme, nu putem fi trasi la raspundere in niciun fel pentru orice probleme generate in urma folosirii serviciilor de pe aceasta platforma. Este decizia ta sa iti introduci datele personale (nume, telefon, email, adresa, etc.) in platforma.

Ne pare rau ca esti intr-o situatie dificila, insa, stai linistit ca o sa fie bine. Gasesti aici o multime de oameni cu suflet mare care isi ofera serviciile GRATUIT. Te rugam sa nu abuzezi de bunatatea lor si in acelasi timp, sa fii atent pe cine alegi pentru a te ajuta. Te poti orienta dupa evaluarile primite de fiecare persoana pentru a putea face alegerea. 

Trebuie sa stii ca noi, cei ce am creat aceasta platforma in scopul ajutorarii unor oameni cu probleme, nu putem fi trasi la raspundere in niciun fel pentru orice probleme generate in urma folosirii serviciilor de pe aceasta platforma. Este decizia ta sa iti introduci datele personale (nume, telefon, email, adresa, etc.) in platforma, daca alegi sa creezi un cont.

Stim ca cei care ar putea avea cea mai mare nevoie sunt si cei care nu sunt prea prezenti in mediul online. De aceea, daca stii pe cineva care ar putea beneficia de ajutorul oferit prin serviciile platformei #ajutsieu atunci intreaba-i si ofera-te sa-I ajuti.

Orice proiect/serviciu publicat pe platforma #ajutsieu nu reprezinta in mod necesar pozitia administratorului platformei. Acesta nu este responsabil de continutul proiectului/serviciului sau de modul in care rezultatele proiectului/serviciului pot fi folosite. Rezultatele sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului fiecarui astfel de ajutor.

Serviciile oferite pe #ajutsieu sunt obligatoriu gratuite.

Proiectul #ajutsieu se doreste o platforma de colaborare care are ca scop intermedierea dialogului dintre cei care au nevoie de ajutor si cei care-l pot oferi. In acest scop #ajutsieu se considera o platforma de ajutorare si nu de promovare. Orice proiect/serviciu adaugat pe acesata platforma trebuie sa respecte intru totul reglementarile si indicatiile autoritatilor.

Sunteți direct responsabil pentru conduita, conținutul și comunicarea dvs. cu ceilalți în timp ce utilizați serviciile furnizate de această platformă si va asumati orice raspundere pentru actiunile dumneavoastra.

As dori sa le multumesc tuturor celor care au pus umarul la realizarea acestei platforme (in ordinea in care au "aparut" in decursul proiectului):

  • In 14 Martie 2020 am vazut un post  de la Fratia Ceunelor - acesta a fost momentul in care m-am decis sa #ajutsieu cu ce pot.
  • Many thanks to 27collective.net for letting me use their amazing MyListing Theme for free.

  • Multumesc fiului meu, Traila Sebastian, pentru ajutorul acordat la traducerea temei si la setarile de baza (categorii, regiuni, etc.)
  • Multumesc Claus Web pentru hosting-ul de calitate oferit gratuit