Telescop 30x60 Pliere Binoclu cu Lumină Scăzută Viziune de Noapte în aer liber pentru birdwatching care pleacă la vânătoare de camping 1000m

a87738

Produs nou

70.90lei 37.58lei

Caracteristici: -*1.FMC verde film clar ochelari. -*2.Forma este mic și ușor de transportat. -*3.Auto focus, găsi rapid și de a găsi ținte. -*4.10 X mărire mare sistem de observare pentru imagistică mai clară. -*5.Acest produs este potrivit pentru observarea pasarilor, camping în aer liber, uitam de joc și alte activități.Caietul de sarcini: Dimensiuni: lungime 9cm Câmp de vedere: în valoare de 126 milioane/1000m Teren: 7,2 grade diametru de Evacuare: 3mm Priza distanta:11mm Ultimii pași: 3m Focus Tip:Sistem de Focalizare Central + Dreapta Ocularului Reglaj Fin Obiectivul de acoperire: Avansat multistrat optic rosu film, film albastru, excelent de protecție a ochilor și lumina accesoriul Ochi de acoperire oglinda:optice Îmbunătățite film, clar și confortabil vedere PS1: Un client reacții uita-te la obiectivul final.Nu va fi un slab linie verticală, punct alb sau negru punct în butoi.Acestea nu sunt magice existența de fisuri, bule, și cum ar fi, dar umbra de refractie cauzate de reflecție între prisme și lentile, ceea ce este normal, Imaginea nu afectează utilizarea la toate.PS2: telescopul este privit de la sfârșitul ocular.Vă rugăm să nu-l folosească.Pachetul Inclus: 1 x Telescop 1 x Ștergeți Cârpă 1 x Geanta Note: vă Rugăm să permiteți un pic de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

  • Numărul De Model: YL192119
  • Tip: Binoclu

Etichete: viziunea, binoclu praktica, 30x60, binoclu cu putere, monocular binoclu night vision, copilul binoclu, 4X30, binoclu celestron, binoclu telescop vedere de noapte zi, celestron telescop.

Accesorii