10BUC Cerneală Amortizor Eco solvent de cerneală DX7 Amortizor Pentru Epson DX7 capului de imprimare Mici conector 3x2mm 4x3mm

a8237

Produs nou

70.16lei 59.63lei

Atribute: Tip:Pentru a curăța Numărul de Model: DX7 Dimensiune:3*2 mm conector Mic 4*3mm Mici conector de modelul Imprimantei : Pentru Epson DX7 Aplicabile :Pentru Xenons Spirit de culoare Titanjet Xuli Allwin Umane ect Imprimante Descriere: 1.Principalul material: PP material 2. Aplică cerneală: slab solvent de cerneală, cerneala dye, pigment de cerneală, cu transfer termic de cerneală 3.Caracteristici: utilizarea de mare zona importate filtru de structură.Ink mai uniformă.Precizie de filtrare fără murdărie, fără daune, pentru a preveni p contează în duză de așteptat, nici cerneală.Continuă de cerneală.Fluiditatea este mai bună.Nu plug.Anti-coroziune.Prelungi durata de viață a duzei.Aspectul de sac în jurul valorii de marginea de curat nu burr, nu dur!Se adapteze la mare Produs viteză de imprimare timpul de spectacol: o Mai bună calitate,servicii Mai bune și cele mai bune de cumpărături aici! ! !

  • Nume De Brand: GATAMA
  • Tensiune: 110V
  • Numărul De Model: DX7 Amortizor

Etichete: dx5, capul de imprimare epson dx7, dx7 cap, dumper dx7, coop de pui cuib, L110, stil nordic, eco solvent de cerneală roland, epson l1300, capul de imprimare epson dx7.

Recenzii

Kostyand Ru
2020-08-24
5/5
Produto atendeu as espectativas. Vou comprar novamente.

Accesorii