16MP1080P camera de vânătoare de animale sălbatice de urmărire camera foto capcana infraredHC802Aphoto trap0.3s trigger wireless de supraveghere camer

a6425

Produs nou

157.29lei 89.65lei

16MP 1080P camera de vânătoare de animale sălbatice de urmărire camera foto capcana infraroșu HC802A foto capcana 0.3 s declanșa wireless de supraveghere camera de urmărire

Caracteristică:

1.Mai repede 0.3 s viteza de declanșare & 20M gama de viziune:jocul camera va fi declanșată imediat într-0.3 s, fără întârziere, timp de declanșare la distanță până la 65ft/20m.Nu pierdeți niciodată orice momente interesante chiar și noaptea.

2.O sensibilitate excelenta si viziune de noapte cu 3 PIR: MODERNIZATE Cu 36pcs nu-glow Led-uri, inkjet sticlă și 850nm invizibil infraroșu tehnologie, ceea ce face acopere mai rece și privat.Nu pierdeți niciodată nimic sau orice colț cu 120° obiectiv cu unghi larg.

3.Full HD 1080P video & max 16MP foto:traseul de vânătoare camera surprinde 5 mega pixeli cristal imagini și clipuri video full HD 1080P, modernizate și avansat cip face fotografii videoclipuri mai clare și detaliate pe parcursul zilei(alb-negru pe timp de noapte).Suport TF card de 32GB (nu sunt incluse).

4.Mai multe aplicații și mai mult de Viață a bateriei:mai Larg ocazii, vânătoare / home security / proprietate supravegherea / monitorizarea faunei sălbatice și de fermă de securitate.Până la 6 luni în modul standby, consumul de energie pe timp de noapte este mult mai mult decât în timpul zilei consumul de energie, recomandat folosirea a 8 noi și de bună calitate baterii alcaline AA să dureze mai mult de viață.

Caietul de sarcini:

Rezoluție Video:1080P/720P/VGA

Format de fișier:JPEG/AVI

DateTime Amprenta:Da

Luna Faza De Amprenta:Da

ISO Expunere: Auto/100/200/400

Parola de Securitate:4 digital cod PIN

Stand-by curent:0.2 mA

Stand-by timp :6 luni

Interfață de ieșire TV ; USB2.0; Card Micro SD ; 6-12V 1.5 a plug Externe

Metoda Fix:Curea, Tripod mount

De Detectare A Mișcării:Scăzut/Mediu/Ridicat

Temperatura De Funcționare: -20 ~70℃(-4~158℉)

Putere:8 x AA baterii

Dimensiune: 135X90X76mm

Limba:En/FR/DE/ES/RU/DK/NL/PL/PT/SE/SE/FI

Certificat:FCC,CE,RoHS

Notă:

1.Vă rugăm să introduceți TF card atunci când aparatul foto este oprit.

2.Vă rugăm să nu introduceți sau scoateți TF card atunci când camera este pornită.

3.Recomandat formatarea card TF de către cameră atunci când este utilizat la prima dată.

4.Camera va fi în modul USB atunci când este conectat la un port USB al unui calculator.În acest caz, funcție de card TF, ca un disc amovibil.

5.Vă rugăm să vă asigurați o alimentare suficientă atunci când au de upgrade de firmware, altfel procesul de actualizare ar putea fi întreruptă în mod incorect.Orice defecțiune după necorespunzătoare procesul de modernizare, aparatul foto poate înceta să funcționeze corect.

Conținutul Pachetului:

1*Camera

1*Cablu USB

1*manual de instrucțiuni

1*curea

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Kindely Memento >>>>>>>

Apropo, dacă vă place magazinul nostru, vă Rugăm să adăugați magazinul nostru la Magazinele tale Preferate, puteți obține Noul nostru sosire și informații cu Discount în timp.

Cu ridicata și cu amănuntul sunt binevenite.

Pentru en-gros,noi va oferim discount sau transport gratuit metoda care dureaza doar scurt timp pentru a ajunge.

Dacă sunteți un comerciant cu amănuntul și vrei să-ți faci propria afacere, am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi, dacă doriți să.

Ce ar trebui să fac dacă nu primesc postul meu?

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom urmări element.Dacă coletul a fost pierdut din cauza unor motive, ne vom gândi la rambursare completă sau retrimite-l pentru tine.Suntem vanzator cinstit, așa că nu vă faceți griji.

Dacă produsele au probleme de cum să o facă?

Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, vom rezolva.Nu lăsați nici o revizuire rău, în primul rând, că nu poate rezolva orice problemă.

**De ce să cumpărați de la noi??**

Fabrica de vânzări, cea mai bună calitate și preț competitiv!

ei bine, a verifica fiecare Produs înainte de nava!

**Atenție Pentru Limba Rusă Prieteni**

1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie atunci când se face plata;

2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

**Transport**

1. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei.

2. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

3. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  • X: fotovoltaice 4g
  • N: camera chasse
  • D: Camera De Vânătoare
  • M: fototrappola
  • K: camera infrarosu
  • F: pentru vânătoare
  • C: capcană
  • Q: camara caza
  • I: foto capcana
  • H: Traseu Camera
  • B: fotovoltaice
  • A: Vânătoare
  • P: pard nv007
  • Origine: NC(de Origine)
  • J: camera sălbatic
  • O: foto capcane
  • E: cameră de termoviziune pentru vânătoare
  • Numărul De Model: Camera De Vânătoare
  • L: traseu de vânătoare camera
  • S: gsm camera
  • G: securitate capcana
  • W: HC300M

Etichete: camera vanatoare, veranda, camera hc801a, traseu camera camera de vânătoare, camera casca, hc 800, sălbatic joc de scrimă, nv007, baterie de vanatoare camere, Camera.

Accesorii