Cald-Luminos Ceas De Perete,12 Inch Din Lemn Tăcut Non-Bifarea Bucătărie Ceasuri De Perete Cu Lumini De Noapte Pentru Interior/Exterior, Living

a4300

Produs nou

61.07lei 53.76lei

Luminos Ceas de Perete, 12 Inch din Lemn Tăcut Non-Bifarea Bucătărie Ceasuri de Perete cu Lumini de Noapte pentru Interior/Exterior, Living Decor Dormitor cu Baterii (Culoare Nuc)

Conținutul Pachetului:

1x Ceas de Perete Luminos

Specificații Tehnice:

Culoare: maro Inchis

Material: Mediu de fibre de bord cu față-verso furnir de cereale

Dimensiuni: 30*30cm/11.8*11.8"

Stil: Luminos

Mișcarea: Quartz ( Alimentat De Baterie)

Tip baterie: AA ( nu sunt incluse,Utilizarea regulată Zinc-Carbon-Baterii mai degrabă decât Baterie Alcalină de a asigura viața de ceas.)

Caracteristici și Beneficii:

? Ușor de citit ceas de perete: super linistita si non-bifarea pe timp de noapte cu funcție de lumina de noapte, suficient de mare pentru ușor pentru a vedea și citi 12 inch diametru cadru rotund, fără sticlă.

? Minimalist ceas de perete: Design Simplu si Modern va arata frumos în orice cameră.Se va potrivi toate de decor în casa ta și de birou.Din lemn cu fata luminoasa pare sharpp chiar vizavi de cameră.

? Ceas de perete stralucitoare în întuneric: lumini de Noapte funcția de utilizat,mare stereoscopic numeral au lumina de noapte cere pentru a absorbi lumina suficienta energie în timpul zilei, de Obicei 4-8 ore.

? Baterii ceas de perete: Baterie operate și low-power cuarț circulație necesită 1 baterie AA - nu sunt incluse (un bun carbon baterie poate fi folosit pentru mai mult de un an, energia economisită).

? Utilizate pe scară largă ceas de perete: Decent aspect vintage ceas de perete perfect pentru sufragerii, camere de zi,camere de familie, dormitoare, camera de studiu,bucatarie, birou si sala de ședință.

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,pls înțelege.

  • Caracteristică: luminova
  • Tip: Ceasuri De Perete
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: mult lemn ceas de perete, frumos ceas de noapte, ceas duș, ceas de perete bucatarie sala de mese, ceas retro de perete, ceas de perete decor, lemn de ceasuri de perete cu pendul, ceas de perete, ceasuri de perete decor acasă living din lemn, ceasuri de perete.

Accesorii