În aer liber Tactice Mănuși de Degete Armata Mănuși Mănuși de Fotografiere pentru Motocicleta Motocicleta Ciclism, Alpinism, Drumeții, Vânătoare, Mănuși

a4234

Produs nou

82.38lei 28.82lei

Descriere produs Descriere:

GRELE MĂNUȘI ÎN AER LIBER

Accidentat construi cu armat palma, cot captuseala, cusaturi duble și puternic Velcro, destinat pentru utilizarea grele ca mănuși de motociclete, piscină mănuși și mănuși de lucru.

DE PROTECȚIE ȘI FLEXIBIL

Exclusiv ciolan umplutură de protecție

Armat PU strat de la palm zonă și degetelor

Elastic spandex material și încheietura reglabile cu Arici, permite mișcarea și dexteritate

CONFORTABIL SI PORTABIL

Respirabil design de aerisire

Moale enerva-gratuit încheietura mâinii material

Bucla de design la partea de jos, permite atașarea mănuși pentru a-ți packpack și menținându-le convenabil la îndemână pentru activități în aer liber

Caracteristică:

respirabil găurile de pe degete.material din microfibra.EVA protejate de Apă-dovada de nailon pe încheietura mâinii

Proteja mâinile de abraziune și zgâriere în sport și activități solicitante atât protecția, cât și dexteritate.

Cu armat palma, cot umplutură și dublu împletit, destinat pentru utilizarea grele ca tactice mănuși, mănuși de lucru, mănuși de motociclete, camping, vanatoare, tir și alte mănuși în aer liber.

Realizat prin respirabil materiale și funcționale de aerisire de proiectare, reducerea transpirații mână, confortabil de utilizat în vreme caldă, precum și în iarnă blândă sezoane.Cu strat dublu din piele sintetica de palmier recomandate de anti-derapare gridding,

Nu este ușor să scape atunci când vă apucați de ceva, care se potrivește perfect cu cerințele de locuri de muncă.Tactic mănuși fingerless Caracteristică

De siguranță design: special palm restul perna absoarbe în mod eficient impactul și reduce umflarea pe drum înfundat.Scuti de palmier oboseala și reduce posibilitatea de a bate.

Utilizări Multiple: Acest cald mănuși este perfect pentru bărbați și femei, potrivit pentru ciclism, alergare, motocicleta de conducere, drumeții, exercitarea și deplasări în primăvara și vara.

NOTĂ IMPORTANTĂ:

În scopul de a se conforma cu cerința de a nu vinde greu ciolan mănuși(deoarece acestea sunt considerate ca fiind agresive), suntem în prezent oferirea de mănuși cu cauciuc turnat ciolan de umplutură, care se simt mai moale decât originalul pc cei, cu toate acestea să ofere rezonabil ciolan de protecție, precum și.

VERSATIL

Oferind cea mai bună protecție, dexteritate și confortul la purtare, Tactice, Manusi sunt perfecte pentru a utiliza ca tactice mănuși, mănuși de motociclete, ciclism mănuși, armata mănuși, mănuși militare, aer moale mănuși, paintball mănuși, mănuși de fotografiere, vânătoare, mănuși, mănuși de lucru, mănuși în aer liber, și mai mult.

ALEGE MARIMEA POTRIVITA

Urmați dimensiunea diagramă pe stânga, și ia degetul de lungime în cont pentru a face alegerea dumneavoastră de dimensiuni mai exacte.

Degetul mijlociu lungime de deget plin de mănuși:

M: 9 cm (3.5 )

L: 9.5 cm (3.7 )

XL: 10 cm (3,9 )

gama de eroare: + / - 0,3 cm

  • culoare: Kaki,Negru,Verde
  • Funcția: de protecție, rezistența la uzură, anti-derapare, tactice de protecție
  • marimea XL: lungime 9CM\3.54 mingea circumferinta 23-25CM\9.05'-9.84'
  • Numele produsului: manusi tactice
  • Origine: NC(de Origine)
  • marimea L: lungime 8.5 CM\3.34' mingea circumferinta de 20-23CM\7.87'-9.05'
  • Loc Potrivit: în aer liber, sport,drumetii,Vanatoare, echitatie
  • Marimea M: lungime 8CM\3.14 mingea circumferinta de 18-20CM\7.08'-7.87'
  • Material: Nailon+EVA

Etichete: mănuși pentru femei, canada echipa, roșu alpinism mănuși, swat mănuși sigilii, pentru sacou motocicleta, fingerless glove bărbați, 6x30 siguranță, manusa, tactic mănuși mehanix, fingerless glove.

Recenzii

Rodger82
2021-01-15
5/5
Arrived super fast
Madam Kuzmi2012
2021-01-29
5/5
They're a little big.
Galinamorozova1961
2020-12-10
5/5
The glove very well as destruction but what happens that the finger circle a little fair

Accesorii