300ml Inteligent Automat Dozatoarele de Săpun de Mână Lichid Dezinfectant Senzor de Mișcare Infraroșu Senzor Sapun Lichid pentru Bucatarie Baie

a3671

Produs nou

156.83lei 79.98lei

Delicate si Design de Epocă

Ne-am folosit de înaltă calitate, mat full-corp din otel inoxidabil, acest mic și premium și săpun de mâini lichid dozator de sapun va fi o foarte frumos și bun decor pentru dormitor, bucatarie, montat la dumneavoastră acasă.

Îngrijire mai bună pentru Tine și Familia Ta

Tu ar trebui să ia grijă de tine și de tine tot timpul, mai ales în timpul acestei zile grele, masina de spalat-vă bine mâinile cu atenție și vă va ține departe de virus și de a oferi o protecție specială.

Mână Liberă Mișcare În Infraroșu Senzor De Detectare A

Acest high-end parte de săpun este un sistem automat de mână-free, cu sensibile infraroșu detector de mișcare, puteți obține săpun de mână fără a atinge, ca atunci când te întorci din afara, e foarte important să te speli pe mâini, fără a atinge orice alte lucruri în casa ta.Acesta este conceput pentru acest lucru.

Eficiente energetic și pentru Protecția Mediului

Această mână dozator de săpun este alimentat cu baterie, cu mare consum eficient de energie (în timp ce în scopul de a livra acest aparat la tine ASAP, nu pune orice baterie in el), si are 4 nivel de distribuit suma de volum, vă va ajuta să economisi mai mult săpun și de a proteja lumea.

Ușor pentru a Umple

Pentru a umple această mână dozator de săpun, doar deschide de metal curbat capac de sus, atât de mână săpun spumă și sapun lichid, lung de stand-by și de înaltă energie eficientă caracteristici pot asigurați-vă că pentru a utiliza acest dispozitiv ușor și durabil.

  • Tip 1: Dozator Sampon
  • Tip 3: Dozator Sapun Lichid
  • Tip 2: Automate Dozator De Săpun
  • Atenție: Bateria nu includ
  • Tip: Atingere De Mână Gratuit Inteligent Automat Dezinfectant Dozatoare
  • Tip 4: dispensador

Etichete: oamenii dezinfectant, automat dozator de săpun, baia, baie storag, detergent de vase, săpun de mâini, rose săpun, dispensa de săpun, spuma dispenser automat, floare de săpun.

Accesorii