GHXAMP 40mm Subwoofer Căști Unitate 32Ohm Cască Difuzor Driver 118dB/W Albastru Nr Cereale Tesla Magnetic Bass Unitate CNC 2 buc

a3375

Produs nou

232.69lei 186.15lei

40mm Fara Cereale pentru Căști Difuzor Subwoofer Cască Unitate Driver .Dimensiune :40 mm.Culoare : Albastru .Nominală impedanță: 32 OHM.Putere nominală : 0.05 (W) .Sensibilitate: 118dB /W Caracteristicile de frecvență: bass (de joasă frecvență).Utilizări: Hi-Fi (Acasă).Circuit Magnetic de forma: Tesla Magnetic(magnetic).Compoziția metoda: coaxial compozit. 40 MM pentru căști difuzor unitate.Suportul este realizat din metal masina de gravura CNC, șlefuit, lustruit și oxidat.Magnetul este realizat din Tesla magnet pentru a se asigura că conducerea energie a unității este suficient de puternic.Diafragma este realizat din materiale compozite, cu trei caracteristici diferite.Compozit unitate face pentru defecte ale materialelor respective și păstreze propriile lor avantaje, Cască unitate se concentrează pe bass , subwoofer.Instrucțiuni de utilizare: 1. După primirea corn, prima folosiți un multimetru pentru a testa continuitatea unitate pentru a se asigura că cornul este bun.În timpul sudării, unitatea este marcat cu poli pozitive și negative.Culoarea este marcat pozitiv sudare pozitiv sârmă, și nemarcate sudare electrod negativ. 2. Ciocanul de lipit nu trebuie să depășească trei secunde, atunci când lipire.Dacă timpul de topire este prea mult timp, este ușor de a arde bobina de voce de plumb sau direct arde placa de circuit, care rezultă în scurt-circuit de difuzor și tăcere.Datorită deteriorării cornul după sudare, magazinul nostru nu este responsabil pentru retur .Pachet : 2 buc.

  • Tip De Element: Unitate Difuzor
  • Dimensiune: 40mm
  • Material: Metal
  • Numărul De Model: 40 mm pentru Căști Unitatea 32 Ohm Suboofer Cască
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: ghxamp

Etichete: surround de cauciuc, driver căști 42mm, 40mm driver unitate, 40 mm driver, 40 mm pentru căști difuzor, 32 ohm difuzor, 32ohm difuzor 40mm, ghxamp tweeter, Difuzor de 40 mm, difuzoare subwoofer auto.

Accesorii