Deuce Dubla Penetrare Penis artificial și Anal Plug Gonflable Dublu Ondularea Pichet GODE Jucarii Sexuale A375

a3259

Produs nou

70.16lei 66.65lei

Confidentialitate livrare, secret pachet,marcați-l ca "Meserii" sau "Metal Meserii", vă Rugăm să vezi alte articole mele.Orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.Mulțumesc Material: TPR

Culoare: Negru/Clar

Pachet: pachet Discret, pentru a proteja intimitatea

Greutate:aproximativ 345g DIMENSIUNI: •mic plug: lungime 3.15"/(80mm),diametru 1.34"(34 mm) •mare plug: despre 3.86"/(98mm),diametru 1.89"(48mm) •Lungimea Totală este de aproximativ 33.9"/(860mm) Notă:concavă pe este schimbul este doar portul de alimentare, nu afectează utilizarea.Dacă te superi, te rog să ai grijă să cumpere.Multumesc.

Curățare: Folosiți un săpun delicat și moale tip pensula (perie) pentru curățare.A Nu se folosi de curățare de uz casnic produse.

Livrare: În general, vom folosi China Post AIR Mail sau ePacket a navei.În cazul în care comanda mai mult de 2 KG, nu numai pot livra prin EMS,DHL, UPS si FedEx .

Timp de livrare China Post AER Maill: în General 10-30 zile lucrătoare.EMS/UPS/DHL/FEDEX:3~7 zile de afaceri care depind de țara livrate.

Stimați clienți, vă Rugăm să rețineți: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import ,aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.Vă rugăm să verificați țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Nu suntem responsabili pentru orice accident, întârzieri sau alte probleme in timpul de livrare.În mod normal, vom marca articol ca "Metal Meserii".Garanție și Politica de Returnare: de Obicei, elementele care nu au defecte, sunt 100% de brand nou și verificați-le cu atenție înainte de expediere.Vă rugăm să trimiteți înapoi articole cu defecte în termen de 3 zile de la primirea ei, va vom trimite noi, dar trebuie să plătească costul de transport maritim, sau de Restituire va fi dat ca banii înapoi.Garanția nu include: accident, eroare umană sau de utilizarea necorespunzătoare.Feedback-ul : Stimați clienți, vă mulțumim pentru cooperare cu noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom rezolva orice probleme în mod satisfăcător.Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat.Sper că vom putea construi bun si pe termen lung relație de afaceri cu tine, multumesc!

  • Material: TPR
  • Nume De Brand: CAST PASĂRE
  • culoare: Clar/Negru/Rosu
  • Sugestiv Sexual: No
  • Dimensiune: Anal Plug
  • Obscene Imagine: No
  • Tip De Element: Sex Anal Jucarii
  • Numărul De Model: A375

Etichete: penis artificial, clisma, anal clisma, bdsm jucărie, anal, jucărie sexuală, vibrat, anal plug, vibratorul gay, penis artificial femeia patrunde barbatul.

Recenzii

Hydrogenic
2020-12-15
1/5
Item received in a package much too small, so deformed and impossible to make it its initial form. Also Impossible to introduce it entirely, it bends and curls! Also be careful with the contact of other sex toys because it melts!! I totally advise this product!
Ayubi1995
2020-12-23
5/5
Very good
Sonja100
2021-01-07
5/5
A little more than expected, but still cool.
J Eberlein
2021-01-06
5/5
Alles gut

Accesorii