Câinele Baie Pieptene Perie de Silicon SPA pentru animale de Companie Sampon, Perie de Masaj Duș Indepartarea Parului Pieptene Pet de Curățare Instrument de Îngrijire Pentru Câini Pisici

a28488

Produs nou

20.61lei

Caietul de sarcini: 1、2-în-1 baie perie de masaj: Acest 2-in-1 baie tool poate ajuta să se spele mici și mijlocii câini și pisici sau caini cu parul.Elimină încreți ușor și ajută săpun extinde în radacinile firelor de par.Masaj câine, în același timp.Animale de companie mereu ca masaj.

2、design Excelent: se Toarnă câine gel de duș din partea de sus în recipient și se diluează cu apă.Se poate salva gel de duș, usor de a crea mai multă spumă și curăță mai ușor.

3、O baie instrument de reducerea de companie rezistență: O perie moale de silicon elimină părul liber și murdărie în timp ce se aplică ușor spuma de câine, fără a provoca nici un disconfort.

4、Ține-ți câinele de confort și de sănătate: Rotundă perie de dinti poate îmbunătăți câine circulatia sangelui, blând masaj stimuleaza pielea câinelui pentru a produce ulei natural, păstrează pielea netedă și strălucitoare.

5、Ergonomice: forma ergonomică contribuie la confortul și ușurința de utilizare,care previne presiune pe încheieturi și mâini.Acest design permite pentru confort și control de animale de companie.

Pachetul include: 1BUC x Pet Baie perie

  • Numărul De Model: MCR-PS024
  • Material: Plastic

Etichete: legăturile câine grooming, filigran ornament, sampon câine, câinele spa, de spălare de câine, spa pentru animale de companie, animale de companie duș, kit veterinar, geanta tampoane de igienă călătorie, îngrijire auto curat.

Accesorii