Proiector roata de culoare pentru samsung NP-VE280+ VE280X+ VE281+ VE281X+ proiector roata 40mm

a28322

Produs nou

221.99lei 210.88lei

Bine ati venit la magazinul nostru proiector roata de culoare pentru samsung NP-VE280+ VE280X+ VE281+ VE281X+ proiector roata 40mm

Vă rugăm lăsați nevoie de model atunci când comandați,vă mulțumesc.

Ps:avem tot felul de roata de culoare,dacă ceea ce aveți nevoie, nu este spectacol pe ea,vă rugăm să contactați-mă diretclty.multumesc.

Transport express way

1. Bunurile vor fi livrate fără număr de urmărire, în termen de 1-7 zile lucrătoare de afaceri.după confirmarea de plată.

2. Bunurile pot fi livrate de alegerea ta.Dacă curiers sau poștă, cu număr de urmărire.Vom furnizorul actualizate cu costul de transport maritim ca pe cererea dumneavoastră.Următoarele este timpul estimat de livrare pentru diferite mod de transport maritim.Pls contactati-ne direct, și ne vom folosi de preferat.Colaborăm cu mai mulți express expeditor în China.Astfel încât să putem obține mai mult cu discount în mod de transport maritim.

Conditii de plata:

1. TT

2. alipay

3. western union

Garanție și politica de returnare

1. produsul nostru a fost atent inspeated de noi.Deci, suntem încântați să oferim nostru cumpărător satisfacție.

2. Dacă elementele sunt defecte.pls ne-a informat în termen de 3 zile de la livrare.Pls contactati reprezentantul de vânzări înainte de a returna produsele.Noi va fie de înlocuire sau de rambursare, la receupt elementul defect.Clienții sunt responsabili pentru costurile de returnare.

3.Puteți returna bunurile în termen de garanție zi, dacă marfa a fost rupt .

4. În cazul în care mărfurile sunt deteriorate ca urmare a procesului de transportare,nu avem responsabilitate,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să obțineți despăgubiri de la compania de transport .

5. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport la și de la )

Feedback-ul

Feedback-ul este un mic dejun de campion.Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru afacerea noastră de dezvoltare și ecartament de cum putem face.Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi servicii.Dacă sunteți satsdfied cu produsele și serviciile noastre.

  • Numărul De Model: proiector roata
  • Nume De Brand: szmicroera

Etichete: pom beanie de fildeș, hd sata cazul 3 5, monokuma peruca fem, gsr 600 capacul de combustibil, hippies căști, poliția 1000 watt, școala publică 53, rama foto f 80, falanga inel de om.

Accesorii