SUNDING Calculator de Biciclete Vitezometru cu Fir rezistent la apa Biciclete contorul de parcurs Ciclul de Calculator multifuncțional LCD Back-Lumina de Afișare

a27930

Produs nou

23.33lei

SUNDING Calculator de Biciclete Vitezometru cu Fir rezistent la apa Biciclete contorul de parcurs Ciclul de Calculator multifuncțional LCD Back-Lumina de Afișare

Caracteristici:

Mai MULTE FUNCȚII cu AUTO SLEEP și WAKE-UP--

Cablu computer bicicleta înregistrări cu viteza medie, viteza maximă, viteza curentă mph/kph, timp de echitatie, kilometraj, ceas, distanta, scanare, alertă de întreținere.

Curbe de forma patrata corp, rapid-răspunde apăsați butoane, exact moduri de afișare, aveți toate datele de ciclism cu ușurință cu acest calculator de ciclism.Interior senzor de mișcare va trezi computerul în mod automat atunci când porniți de ciclism; cu nici o operație timp de câteva minute, acesta va intra în modul de repaus pentru a economisi energia bateriei.

VERDE BACK-LUMINĂ DISPONIBILE și UȘOR de INSTALARE-Apăsați orice butoane în timpul nopții 18:00-6:00, verde, lumina va păstra timp de 6 secunde în mod automat, făcând datele citi clar pe timp de noapte.

PRECISĂ a Distanței de Urmărire Viteză și Clar Display Mare-Ca minunat pură prin cablu semn arătat, are stabilă de transmisie prin cablu, care asigură date exacte de ciclism, păstrați distanța între computer și senzor puțin 60 cm pentru a le face să comunice pe deplin.

Display LCD de mari dimensiuni și numere arată în mod clar și ușor de citit date, mai mult în condiții de siguranță și convenabil în timp ce ciclism.

Rezistent la apă și LARG POTRIVIT ... Cu inel de cauciuc și full-corp sigilat, acest vitezometru bicicleta, este rezistent la apa si lucrari de mare în zilele ploioase, ca de obicei, atunci când de echitatie.

Caietul de sarcini:

Material: plastic de inginerie, componente electronice

Display: LCD display

Dimensiune: 56mm*41mm*20mm

Greutate: 15G

Culoare:Negru

Alimentare: 1 baterie buton CR2032 la cap; 1 buton CR2032 baterie pentru transmitator

Pachetul Inclus:

1 x Bicicleta Calculator

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

  • Cronometru și Accesorii: Wireless Cronometru
  • Dimensiune: 56mm*41mm*20mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere: 1 CR2032 baterie buton la cap
  • Material: materiale plastice de inginerie, componente electronice
  • culoare: negru
  • Greutate: 15G
  • Pachetul Inclus: 1 x Bicicleta Calculator
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: Sunding Calculator De Biciclete
  • Display: Display LCD

Etichete: bryton, mtb metru de putere ciclism, oamenii de calculator, mari lumini de biciclete, biciclete, accesorii pentru biciclete general, igpsport igs 620, calculator ciclu wireless, sunding ant, cubrebotas ciclismo.

Recenzii

Dilshod 2222
2020-10-08
5/5
A normal toy, in my unpretentious taste. The necessary set of functions is present. That's enough for your eyes. Packaging bag. Just a package. So the endurance test is gone. BC has arrived whole. Just walking for how long. The season is already over. )) until next year I will delay the tests. But this claim is not to the seller, but to the work of postmen in general.
Mixedmami25
2021-01-29
1/5
Hi the product arrived but it s not wireless speedometer it s with cable what s the problem ?
Vinhangheonenphaidapxichlo
2020-12-14
1/5
They didn't send me the item and they charged it. They 've behaved very badly with a client like me.

Accesorii