Fierbinte de Inalta Calitate, din Lemn, Pliante Mare Set de piese de Sah din Lemn Masiv, lemn de Trandafir tablă de Șah Divertisment, Jocuri Copii Cadou qenueson

a27460

Produs nou

338.31lei 196.22lei

Fierbinte de Inalta Calitate, din Lemn, Pliante Mare Set de piese de Sah din Lemn Masiv, lemn de Trandafir tablă de Șah Divertisment, Jocuri Copii Cadou qenueson

Caracteristici:

1. Tablă de șah de dimensiune: Aproximativ 38.5*38.5*2.6 cm (15.15*15.15*1.02 inch)

2. Piese de șah înălțime: Regele 7,8 cm,Regina 7.3 cm, Episcopul 6.0 cm,

Cavaler 5.3 cm,Tura de 4,5 cm,Pion 4.2 cm.

3. Procesul de producție: Prin turnare, măcinare, pulverizare vopsea, și deci pe o varietate de procese de făcut.

Lista De Pachete:

1 set de Șah.

Notă: (Handmade.Nu e nici magnetism.)

Șah conține slab magnetism.Acesta este folosit doar pentru anti-alunecare, nu se poate atarna in aer.Produse din lemn.nu perfect.Exercitarea de perfectionist.Vă rugăm să cumpere cu atenție.vă mulțumesc pentru înțelegere.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!Din motive de măsurare, de fapt, un pic de eroare.Pentru că lumina motiv, există unele culori diferite în produse reale.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc!Bucurați-vă de joc~.

Servicii: Metoda de Plata acceptam ESCROW(alipay).Vă rugăm să faceți plata după achiziție.Vom aranja transport URGENT.Transport Maritim Transport Maritim La Nivel Mondial.Cu excepția unor zonă de la distanță.Am doar nava a confirmat pentru adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă, atunci când face plata.Dacă nu ați primit coletul tău în 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați, Vom urmări de transport maritim și de a lua înapoi la tine ASAP!!!Feedback-ul Ne bazăm pe Ajutsieu.ro reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. și scorurile sunt extrem de importante pentru noi ca scoruri mai bune afectează nostru de căutare de plasament de pe Ajutsieu.ro.Contactați-Ne timp de lucru: Beijing timp la 8:30-18:00.Noi nu lucrăm pe Chinezi de vacanță(duminică, Țară, Zi de Sărbătoare) .Dacă trimiteți e-mailuri de la noi, în orele noastre de lucru va fi reluat în termen de 24 de ore.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ naturale sau feedback-ul, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o satisfiactory soluție.

  • Material: Din lemn
  • Dimensiunea Placii: 38.5 cm*38.5 cm*2.6 cm
  • Ambalare: Cutie
  • Varsta: >3 Ani
  • Tip: Dame & De Șah
  • Modul De Predare: Carte
  • Numărul De Model: YL00584
  • Regele Mare: 7.8 cm
  • Nume De Brand: qenueson

Etichete: tabla de șah, art diy, joc, sah din lemn, mici piese de șah, fantoma stick, tablă de șah, canva, șah timer, table din lemn.

Recenzii

Babigoreng
2021-01-18
4/5
In general, the price is quality!!!! Recommend!
Redbus666
2020-09-11
5/5
Very satisfied with the purchase. Good quality can be seen at once. In the hands to hold nice. A wonderful gift for Grandpa. Special thanks for the gift. Children are very happy.

Accesorii