DC 12V AC 110/220V Auto Invertor Afișaj LED Dual USB Convertor de Putere Adaptor de Tensiune Transformator de 4000W/6000W Multifuncțional

a27354

Produs nou

142.71lei 109.88lei

Caracteristici:

-【LED BATERIE DISPLAY】 Nivelul Bateriei Bara de LED-uri afiseaza Capacitatea bateriei, care poate să vă reamintesc că, atunci când bateria nici o putere.Atunci când conectați bateria cu inverter, acest Ecran cu LED-uri de lucru și să arate în timp real a capacității de baterie.Acesta avea cinci niveluri (grilaj) de Nivelul Bateriei Bar, și fiecare zăbrele reprezintă 20% din puterea bateriei.Atunci când bateria este nici o putere, afișajul va clipi pentru a vă reaminti că aveți nevoie pentru a încărca bateria.

-【Încărcare rapidă Dual porturi USB】 Un AC de Desfacere și două porturi USB pot oferi 100% rapid de încărcare pentru telefoane Mobile, calculatoare, laptop, pompa de san, Nebulizatoare, aparate de Ras, de salvare medicală dispozitiv, echipament de urgență etc, poate fi la fel de sursă de Alimentare de Urgență.

-【Multi Protecție】 Built-in de siguranțe, în condiții de siguranță de încărcare de proiectare și ventilator de răcire previne convertor de putere masina de căldură, de economisire de putere și energie.Peste tensiune, suprasarcina, supra-curent, scurt circuit, sub-tensiune, supraincalzire, scurt-circuit de protecție.

-【Lightweight design &Calitate Superioară】 Ușor și compact, ideal pentru vacante, camping si excursii de lucru.Acesta poate fi conectat la aproape orice 12V putere de ieșire vehiculului, oferind oportunități de încărcare oriunde.

- 8 De Siguranță Funcția De Protecție:

①Reverse protecție la polaritate

②Low tensiune de intrare de protecție

③High tensiune de intrare de protecție

④Over-curent de protecție

⑤Short circuit de protecție

⑥Over temperatura de protecție

⑦Overload protecție

⑧Internal sigurante

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Galben + negru

Tensiune de intrare: DC 12V

Tensiune de iesire: AC 110V, 220V AC

Ieșire frecventa: 60Hz

Varfuri de Putere: 4000W, 6000W

Putere nominala :300W

Ieșire de undă: Modified sine wave

Dimensiuni: 20.5*11.7*5.8 cm (8.1 x 4.6 x 2.3 inch)

Notă:

▲.Aceasta este o modified sine wave inverter, NU se aplică pentru dispozitive care funcționează cu built-in motor, uscătoare de păr, aparate de aer condiționat, mașină de cafea, pompa de apa, plita cu inducție, frigidere și cuptoare cu microunde etc. Asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 400W

▲.Strângeți Pozitivă (+) și Negative (-) terminale atunci când mașina converter este în uz

▲.Dacă convertorul este conectat direct cu bricheta.Cea mai mare putere de ieșire trebuie să fie sub 150W.Dacă este mai mare decât 150W, vă recomandăm folosind Clemele Crocodil la o baterie, pentru că bricheta auto nu ar putea permite o putere de peste 150W.

▲.Masina converter potrivit pentru DC12V Masina NUMAI, nu se aplică pentru DC 24V masina si avion

▲.Vă rugăm să nu lăsați invertor în poziția pornit înainte de a porni mașina.Este ușor de a deteriora invertor înainte conectat la baterie.Funcționarea corectă este de a conecta la baterie mai întâi și apoi rândul său, pe invertorul comuta

▲.E normal pentru invertor de a deveni caldă în timp ce folosind-o.În scopul de a obține cea mai bună utilizarea a rezultatelor, vă rugăm să pune invertor pe suprafața plană De lucru trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

① Păstrați uscat, nu ar trebui sa lase invertor contact cu apa sau alte lichide, ține invertor departe de umiditate sau apa.

② Mediu Rece, menține temperatura între 0 grade și 40 de grade Celsius.Nu pune invertor lângă căldură, ventilație sau alte dispozitive.Încercați să păstrați invertor nu fi luminat direct de la soare.

▲.Atunci când tensiunea bateriei este mai mică decât 10.5 V, invertorul este de joasă tensiune de protecție, atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 15V, invertor tensiune înaltă protecție

Ce Dimensiune Invertor De Putere Am Nevoie?

Dimensiunea pe care o alegeți depinde de wați (sau amperi) de ce vrei să fugi (găsiți consumul de energie prin trimitere la specificațiile plăcii de pe aparat sau instrument).Vă recomandăm să cumpere un model mai mare decât credeți că veți avea nevoie de (cel puțin 10% până la 20% mai mult decât cea mai mare sarcină).

Pachetul include:

1 x Invertor de Putere

2 x Baterie Clip

1 x Mufa Brichetei

1 x Manual de limba engleză

  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: dc sursă de alimentare reglabilă qje, invertor de putere alternativă, optiplex psu adaptor, usb din 220v, invertit, cablu usb voltmetru, 58v 12v dc converter, puterea brațului, ue depozit, încărcător volvo.

Recenzii

Fatastregata
2020-11-21
5/5
Great seller. Great product! Recommend!
Varya Sakura
2021-01-14
5/5
***************************************************************************************************************************************************************************
Love2livesober
2020-12-18
5/5
Very good…

Accesorii