Hârtie roz, Etichete Autocolante Aur Mulțumesc Autocolant Scrapbooking 500pcs pentru Nunta, Cadou de Crăciun Carte de Afaceri de Ambalare Papetărie

a27033

Produs nou

29.57lei 17.76lei

Descriere Produs:

1.1" Inch Rotund kraft Maro Autocolante.Autocolant citeste 'lucrate manual cu dragoste în cerneală neagră și dispune de un prinderea inima rosie.

2.500 Buc autocolante, vâscozitate mare, convenabil de a folosi.Forma rotunda cu lucrate manual cu scrisori de dragoste, frumoasă și frumos, să-ți dea o stare de spirit buna.

3.Poate fi folosit pentru decorarea desert pachet, cutii de cadouri, plicuri, jurnal, album foto, album, etc. Acesta este un cadou bun pentru copii, de asemenea, potrivite pentru școală, magazin, evenimente folosind.

4.Drăguț și minunat baker autocolant pentru panificatie cutii, acasă baker gemuri, bombe de baie, lumanari, pentru cadouri de casă ,unt de mere borcane , Cutii de Cookie-uri.

5.Un simplu, dar de mare alegerea de a-și exprima recunoștința față de clienții dumneavoastră cu aceste etichete autocolant.

Caietul de sarcini:

Tip: Autocolant

Cantitate: 1 Rola (500Pcs)

Material: Hârtie Kraft

Caracteristici: Forma Rotunda, realizate Manual, cu Scrisori de Dragoste, Auto-adeziv, Decorare Autocolant

Diametru: 2,5 cm/1,5 in(Aprox.)

Pachetul De Conținut:

1 x Rola de Autocolant (Total 500Pcs)

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

  • Tema: Caractere
  • culoare: Roz /Patru stiluri
  • Dimensiunea Etichetei: 3.8 cm/1.5 în
  • Stil: Modern
  • Material: Non-uscare lipici
  • Cantitatea: 1 Rolă (500Pcs)
  • Caietul de sarcini: Multi-piece Package
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: bijuterii rosegold, ziua rosegold, aur a crescut, album autocolant, cadou eticheta, rosegold ceas, bratara rosegold, rosegold nunta, eticheta, tag alama.

Accesorii