10buc/Set Piuliță Stud Remover de Blocare Piuliță de Roată Deteriorat Șurub Hexagonal Extractor de uz Casnic Combinație Instrument

a2669

Produs nou

101.00lei 80.81lei

Pachetul Inclus:

1 buc Cutie Solidă(Cu Dimensiunea de Masă)

10buc Șurubul/Piulița/Deteriorat Șurub Hexagonal Extractor

Caietul de sarcini:

Nume : Șurub/Piuliță/Deteriorat Șurub Hexagonal Extractor

Material : Oțel Crom-Molibden

Standard : Metric

Tipul de Fir : Inversa Spirală Taie,Conice

În interior Dimensiune(se Potrivesc pentru Eliminarea Dimensiune Hex) : 9/10/11/12/13/14/15/16/17/19mm

În afara Hex Dimensiune : 16/16/17/19/19/21/22/24/24/27mm

Cantitate:10buc

Culoare : Negru

Dimensiune : Așa Cum Se Arată

Produs Greutate:610g

En-Gros : Suport

Caracteristici:

1. Standarde stricte de producție, de calitate industrială, 100% brand nou, de înaltă calitate și durabil.

2. Reutilizabile, cutie de depozitare cu stocare și organizare funcții, ușor pentru a accesa părți, nu este ușor să-și piardă accesorii.

3. Principiul de lucru este simplu, operațiunea este ușor și fără efort, ajutându-vă să scoateți deteriorat sau blocat roata nuci.

4. Pune șurub de bază pe rotund sau deteriorat de fixare, care trebuie să fie demontat.Baza este conectat cu piulița.Spirala de tăiere dinți oferă aderență puternică.Acesta poate fi condus de o valoare cheie sau maneca rapid slăbiți piulița de fixare.

5. Baza De tratament de întărire, cu strat anti-coroziune, spirală inovatoare de design de bază, special concepute pentru a elimina deteriorat nuci.

6. Puternic, se poate elimina aproape toate blocat nuci pe piață.Potrivit pentru impact pneumatice morisca, întrerupător de pârghii, reversibile clichet, chei, etc.

7. Cu o populație mare de utilizare, este o alegere ideală pentru oameni de afaceri, ingineri, fermieri, antreprenori, lucrători în construcții, și alte categorii de personal.Este un supliment perfect și instrument practic pentru toate atelierele și toate familiile.

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm erorilor datorate manuală de măsurare.

2.Din cauza la lumină și ecran de setare diferență, produs de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

  • Origine: NC(de Origine)
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: ZENHOSIT
  • Material: Oțel crom-molibden
  • Tip: Alte

Etichete: extractor set de șuruburi, nuci de pin extractor, extractor surub, ulei de nuci de hota, piuliță de metal extractor, hota de nuci, șurub piuliță extractoare, rupt screw extractor, deteriorat screw extractor amazon, complet deteriorat screw extractor.

Recenzii

Axilv 65
2021-01-10
5/5
A good set, in the nest sits tightly, drove whole. Pleased with the box-strong, well closed, it is more common to meet "only would be". In the case so far there is nothing to test, it looks reliable enough for its purposes, done neatly, that's a lot to say.

Accesorii