2019 Pantofi Originale Boot UV Medical Sterilizator Uscător de Cald Deodorant Dezumidificarea Dezinfectant Ultraviolete Sterilizare cu Ozon

a2285

Produs nou

151.55lei 118.22lei

2019 Pantofi Originale Boot UV Medical Sterilizator Uscător de Cald Deodorant Dezumidificarea Dezinfectant Ultraviolete, Ozon Sterilizare Principalele caracteristici: - sincronizare Automată, după puterea pe 15 minute, se va opri automat.

- Dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat.

- Super intensitate sterilizare cu raze ultraviolete, UVC 253.7 nm intensitatea radiației de la bec, se poate ucide toate bacteriile, fungi, virusuri și așa mai departe.

- Sterilizare cu ozon, stratul de ozon de la bec se extinde la tot colțul de pantofi cavitatea și asigura întregul spațiu de sterilizare.

- Dezodorizare și uscare, după uciderea de diferiți agenți patogeni , se curata miros urât mirositoare în pantofi, și în procesul de sterilizare, caldura de la bec se va usca pantofii cu o anumită măsură.

- Verde și de înaltă eficiență, pur fizice de sterilizare metodă, nici o poluare secundară.Pentru 6 minute de lucru, rata de sterilizare este de până la 99,9 la sută.

- Durată lungă de viață și ușor de întreținere, bec durata de viata este de aproximativ 8000 de ore, unic conceput bulb cu șurub priză poate fi înlocuit cu ușurință.

- Se aplică la toate tipurile de pantofi cu cabină, cum ar fi pantofi de piele, pantofi de sport, pantofi casual, pantofi de pânză, copii, pantofi, cizme, pantofi, pantofi de patinaj, etc.

- Cablul de încărcare este de 2 metri, suficient de lung pentru tine de a utiliza.Titular: Alte

Tip: Becuri De Porumb

Total Emițători: 100 buc

Flux luminos: 100 - 200Lm

Tensiune (V): 100-240V

Caracteristici: de Economisire a Energiei,IP-65 Standard rezistent la apa,Speranța de Viață Lungă,Consum Redus de Energie

Disponibil Culoare: Alb

Învelișul Material: PC greutate Pachet: 0,241 și kg

Dimensiune produs (L x W x H): 7.00 x 2,50 x 2,50 cm / 2.76 x 0.98 x 0,98 inch

Dimensiune pachet (L x W x H): 19.00 x 7,70 x 16.50 cm / 7.48 x 3.03 x 6.5 cm Conținutul Pachetului: 1 x E27 Pantofi Cizme UV Medical Sterilizator Uscător de Cald Deodorant Dezumidificarea, 1 x Manual de Utilizare În limba Chineză IPXX Rating Diagramă

Cod IP

IP Cod (sau Protecție Internațională de Rating, uneori, de asemenea, interpretată ca Protecție împotriva Infiltrării*) constă din literele IP urmate de două cifre și o scrisoare opțional.Astfel cum este definită în standardul internațional IEC 60529, se clasifică în grade de protecție împotriva pătrunderii obiectelor solide (inclusiv părți ale corpului, cum ar fi mâinile și degetele), praf, contact accidental, și apă în dulapuri electrice.Standardul își propune să ofere utilizatorilor informații mult mai detaliate decât vagi termeni de marketing, cum ar fi rezistent la apa.

Cifre (cifre caracteristice) se indică, în conformitate cu condițiile prezentate sintetic în tabelele de mai jos.De exemplu, o priză electrică nominală IP22 este protejat împotriva inserție de degete și nu va fi deteriorat sau devenit nesigure în timpul de încercare specificate, în care este expus la vertical sau aproape vertical, se scurge de apă.IP22 sau 2X sunt tipice cerințe minime pentru proiectarea de accesorii electrice pentru utilizarea în interior.

  • Caracteristică 1: Sincronizare automată
  • Numărul De Model: Pantofi de Boot UV
  • Caracteristică 2: De dimensiuni mici, ușor de transportat și depozitat.
  • Tipul De Bază: 2G11
  • Greutate Pachet: 0.241kg (0.53lb.)
  • Caracteristică 3: Cablul de încărcare este de 2 metri, suficient de lung pentru tine de a utiliza.
  • Culoare Temperatura(K): 0
  • Tensiune (V): AC 110-240V
  • Numărul de Pc-uri: 1 buc
  • Învelișul Material: PC
  • Tip De Unitate: bucata
  • Strălucire Consumabile Tip: Alte Strălucire Elemente De Recuzită
  • Dimensiunea Pachetului: 19cm x 8cm x 17cm (7.48in x 3.15in x 6.69in)
  • Disponibil Culoare: Alb
  • Total Emițători: 100 Buc
  • Ocazie: De crăciun

Etichete: de sex masculin stradă purta pantaloni casual, dragostea oferă ochelari de citit, fata de moda bluze camasi, insta populare femei sandale, accesorii bijuterii brățări, franța instrumente pistol de căldură, dragostea oferă antiperspirante, îmbunătățire acasă decor ciocan, dragostea oferă blocuri de tocat.

Recenzii

Patrick2309
2020-11-15
5/5
I have a son of a football player. I couldn't help getting rid of the smell in the boots. This is just a find!!!!!! The smell left (when I ordered not even believed) and dries. I'm generally happy!!!!!! I recommend a dryer and a seller. Everything is delivered on time.

Accesorii