Blat Coș cu Fructe Suport Decorativ de Masă Sta Perfect pentru Legume, Gustări, Obiecte de uz Casnic, pe 3 Niveluri, Negru

a2040

Produs nou

131.64lei 105.30lei

O superba stand de fructe bucată de accent pentru ambele modern și decor tradițional.Realizate din fier forjat sârmă de construcție frumoasa, cu finisaj negru.Minim de asamblare și nici instrumentele necesare. (Castron mic aprox. 7.8 inch D) (Bol Mediu aprox. 9.8 inch D) (Castron Mare de aprox. 11.6 inch D)

Păstrează elemente organizate și la îndemână.Mare pentru decluttering orice bucatarie.Economisește spațiu și ajută la maximizarea mici spatii compacte.

Acest elegant și funcțional stratificat produce coș va arata grozav pe bancă bucătărie, blat, micul dejun sau masa de sufragerie.Acesta se va integra perfect in stil rustic, traditional, modern și decoruri și va fi perfect fructe titular sau de legume, coșuri pentru ustensile de bucătărie.

Nu numai pentru orice bucatarie, sala de mese, camara, tip bufet și mai aslo pentru tejghea pentru gustări, articole de toaletă, lenjerie de pat, decoratiuni de vacanță, și alte articole de uz casnic.

"Viața e minunată.Fructe face mai bine."Un frumos amenajat stand de fructe poate ridica următoarea parte la un eveniment elegant.Aici este stratificat coș cu fructe vă va cădea în dragoste cu.puteți servi fructe și legume ca un artist cu această stratificat coș cu fructe standuri.

Caracteristică:

Design deschis ajută fructele și legumele se coc uniform.

Stivuite castron aranjament creează un acces ușor la obiectele depozitate.

Bolurile pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a utiliza ca separate de servire piese.

Caietul de sarcini:

Material: Fier

Culoare: Negru

Cald Reamintesc:

Vă rugăm să păstrați stratificat stand de fructe uscate și nu-l expuneți la lumina directă a soarelui și de ploaie.

Conținutul Pachetului:

1 * coș cu Fructe

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Tip: Tăvi De Stocare
  • Numărul De Model: 10
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Metal: Aluminiu
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Stil: Chineză Tradițională

Etichete: negru strălucitor tava, nivel tava, black metal tava, negru tava, deli tava, 3 tier coș, coș metalic bin, 3 tier tava, budinca tava, mingea coș de metal.

Accesorii