20/30/50 buc Parasolar Net Clip Unelte de Gradina cu efect de Seră Stofa de Umbra Clipuri de Plastic Instant Manșon Gard Umbrire Net Clipuri

a198832

Produs nou

33.03lei 19.82lei

Caietul de sarcini:

Nume produs: Umbra Plasă Clip

Culoare: Negru

Material: polietilenă de înaltă calitate

Singură dimensiune: 7.4*3.8 cm

Lista De Produse:

10/20/30/50Pcs Umbra Plasă Clip

Memento:

1. Toate imaginile au fost profesional corectate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri în imagini și obiecte.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

PRODUS CARACTERISTICĂ

* 1. Noul material polietilenă, anti-imbatranire, acid și alcaline rezistență, durata de viață poate ajunge la mai mult de opt ani.

* 2. Design inteligent, dublu de prindere, nu este ușor să cazi, lumină greutate, ușor de reciclat.

* 3. Domeniul de aplicare de utilizare: utilizate în Principal pentru a repara erorile de umbrire net și gard în interiorul și în afara cu efect de seră.De obicei, trebuie să fie utilizate împreună cu umbrire net suport de sârmă, transmisie rod și frânghie.

* 4. Instrucțiuni pentru utilizare: nu Există un net clip la fiecare din cele patru colțuri de pe net, și nu există un net clip în mijloc.Pune pe și strângeți-l cu o frânghie pentru a face net paralel și îngrijite.

* 5. Potrivit pentru toate tipurile de plase de umbrire, protectie solara, izolație termică plase.

  • Naviga Finisare: Nu Filmate
  • Naviga Material: PE
  • Tip: Umbra Vele & Cabina De Plase
  • Numărul De Model: JJ2024926

Etichete: plasă gard, pânză umbrelă de soare, grădină, banzic, cu efect de seră mini, grădină net, gradina casa verde, nuante pânză, anti pasăre plasă, net umbra, pasăre net.

Accesorii