De lux Red Plante Frunze Decor Acasă Capac de Perna Jacquard față de Pernă Canapea Arunca față de Pernă Decor 1buc 45x45cm

a1980

Produs nou

76.47lei 45.88lei

Descriere: Nu, inclusiv de umplere, care conțin numai perne acoperi Perna Sepciftication: 45x45cm Toate pernele sunt realizate manual, pot exista 1-3cm abatere exista.Preț: pretul este pentru 1 bucata capac pernă.Instrucțiuni de îngrijire: Masina sau Spălare de Mână, nu Clor,Fier Cald, dacă este necesar

Din cauza la alt monitor, culoarea poate arata un pic diferit.Sper că ai înțeles.Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm.Multumesc

Stimați clienți ,Vom accepta Alipay și alte Escrow.În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Ajutsieu.ro în viitor.

Va vom trimite produsul în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.Vom folosi întotdeauna Cainiao Standard de Servicii/ China Post/ ePacket/ CDEK/ Fedex/ DHL/ Rusia SPSR.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea.

1. Toate cererile trebuie să fie făcut în primele 5 zile de la sosire. 2. Se întoarce: Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să contactați reprezentanții serviciului pentru clienți pentru ajutor. 3. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 4. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile.

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute sau de a pleca de feedback negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice probleme.

  • Setați Tipul: No
  • Utilizarea: Decorative
  • Stil: Jacquard
  • Numărul De Model: Pernele De Acoperire/De Pernă/Scaun Pernă Acoperă
  • Technics: Țesute
  • Material: 100% Poliester
  • Nume De Brand: TUEDIO
  • Model Tip: PLANTA
  • model: Brodate
  • Forma: Pătrat

Etichete: cercei pandantiv albastru, cercei pandantiv argo, cercei pasărea colibri, cercei floare inimile, cercei apple franceză, cercei avocado copac, cercei animale punk, cercei asortati mult, cercei antic de viteze.

Recenzii

Mamusik1955
2020-12-13
5/5
Good

Accesorii