Redbearlin Noua Culoare Dual Singur 5Va 1A NE Încărcător de Perete Pentru iPhone/Samsung Galaxy Cu de Înaltă Calitate, Capacitatea de 1A

a192931

Produs nou

289.05lei

DACĂ Vă Place Magazinul Nostru , vă Rugăm să faceți Clic pe "Adăugați pentru a Stoca Lista" Buton , multumesc !!!

De Brand nou și de înaltă calitate.USB-AC Adaptor de Încărcare pentru telefonul etc. Și alte produse digitale.Compact și ușor, ușor de utilizat și de depozitare.Acest adaptor de alimentare oferă rapid, eficient încărcare, mare pentru utilizare acasă și în deplasare.Călător lume (100-240V).Inovatoare încărcător de călătorie reglează automat la toate tensiuni și frecvențe.Patentat circuit board design pentru a proteja gadget-uri valoroase de la scurt-circuite Plug: plug SUA.Intrare: 100V-240V 50/60Hz 0,5 A. Iesire: 5V 1.0 A.

vă rugăm să ne anunțați culorile tale atunci când le-ați cumpărat, sau ne trimite de culoare aleatorii pentru tine, multumesc mult

transport

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat de către EMS,DHL,UPS,TNT,Fedex, și așa mai departe, la primul termen rezonabil.

EMS, de obicei, durează aproximativ 5-10 zile,

DHL,UPS,TNT,Fedex, de obicei, dureaza aproximativ 4-6 zile .

China Post Airmail ia 20-59 zile lucrătoare,mai mult sau mai puțin.Dacă pentru regiune de la distanță,acesta va fi un pic mai mult timp;Dacă pentru cumpărător vamal motiv,acesta va fi un pic mai mult timp.

3. Cumpărătorul ar trebui să poarte toată responsabilitatea fro toate costurile suplimentare ca taxele de import,impozitele suportate(dacă este cazul)

Reveni și Politica de Rambursare

1) oferim 1 AN Garantie.Cumpara cu incredere!

2) Dacă acest element defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii de înlocuire sau de restituire.

3)oferta de schimb pentru un produs defect.Produsele ar trebui să se întoarcă la original primit de condiții, să nu fie folosite.

4) nu se accepta nici o întoarcere de fizică element deteriorat.

5) După 7 zile, putem face doar înlocuirea sau repararea și clienții trebuie să fie responsabil pentru retur

Feedback-ul

Dragi Cumparatori, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ajute pentru a ne oferi un feedback Pozitiv.Dacă o problemă exsits cu element, trebuie doar să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ aici, după cum credem că orice probleme vor fi rezolvate după activă de cooperare și comunicare!Multumesc!!!

Contactati-ne

Pentru orice întrebări sau comentarii despre produse sau de politici, vă rugăm să ne contactați.Va fi răspuns în termen de 24 de ore, dar f zile lucrătoare.

  • Ecran De Afișare: No
  • Tip: USB
  • Încărcare rapidă: No
  • Nume De Brand: redbearlin
  • Inteligent De Încărcare: No

Etichete: 12 v dc alimentare, 32v adaptor ac, originea samsung, 12 volt putere, telefon samsung, 42v transformator, galaxi, caz clar de telefon cu buzunar, 48volt, 12 volt ac la dc transformator.

Accesorii