12in Universal 11 Pack Culori Diferite de Foaie de Gel Transparent de Culoare de Corecție Lumină Gel Filtru pentru Studio Foto Accesoriu

a1914

Produs nou

113.51lei 90.80lei

Universal 12"/30CM 11 Culori Diferite Set Pachet de Foaie de Gel Transparent de Culoare de Corecție Lumină Gel Filtru pentru Fotografie de Studio Accesorii

Descriere:

Ridicat de Transmisie a Luminii Material: transparent culoare gel filtrare este realizat de transmisie ridicată a luminii în material cu greutate de lumină, de echilibru, temperatura de culoare și pierderi reduse.

Culori vibrante: aceste PVC folie de plastic foi de 11 culori, Verde, Albastru, Violet, Roz, Rosu, Gri deschis, Gri Inchis, Galben, Bej, Verde Proaspătă, Acid Albastru, culori Diferite, satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Față-verso Folie de Protectie: aceste gel de corecție filtre de lumina sunt protejate prin acoperiri pe ambele părți de filtre, nu vă faceți griji despre a fi zgâriat, ușor pentru a le elimina.

Crea Efecte Diferite: filtre de Culoare folosite pentru efecte de iluminare și de corecție a culorilor, care implică aditiv și substractiv de culoare, amestec de culoare, de culoare de transport, de absorbție și filtrare de diferite lungimi de undă ale luminii,de a crea efecte diferite,bune pentru studio foto strobe flash de lumină LED-uri.

Aplicarea pe scară largă: filtre de lumină adecvate pentru film, video, fotografie, scena, teatru, party, DJ și iluminat; de asemenea, poate ajuta copiii de a reduce lectură frustrare, pentru a îmbunătăți claritatea și ochi de control al mișcării.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Forma: Patrat

Grosime: aprox. 0,3 mm

Dimensiune: aprox. 30*30cm/12*12 inch

Culoare: Verde, Albastru, Violet, Roz, Rosu, Gri Deschis, Gri Inchis, Galben, Bej, Verde Proaspătă, Acid Albastru

Notă:

Strobe de lumină nu este inclus.

Vă rog să nu vă atașați de filtre gel pentru modelare lampă sau se va fi topit.

Folie de protecție este atașat la gel de culoare și trebuie să fie eliminate atunci când în uz.

Căldura degajată de flash va crește pentru o lungă perioadă de timp de lucru, ușor de a face de culoare gel de forma sau se topesc atunci când temperatura ajunge la 80 de grade mai sus.

Pachetul Inclus:

11* Gel De Culoare Filtru

  • Forma: Pătrat
  • Grosime: aprox. 0,3 mm
  • culoare: 11 culori
  • Material: PVC
  • Pachet: No
  • Nume De Brand: FILMTU
  • Dimensiune: approx. 30*30cm/12*12 inch
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: QD1082

Etichete: filtru gel, mare studio softbox, studio octabox flash kit de fotografie, profesional foto lumina, bere ceas, gel foto, înlocuirea gel tampoane pentru abs stimulator, coral rochie, studio foto accesorii foto, culoare gel studio.

Accesorii