ELEG-Portabil 380Ml Presare Tip de Dozatoare de Sapun Creative Baie Practice Lichid, Sampon, Gel de Dus Recipient Suport pentru Bat

a141560

Produs nou

50.71lei 38.53lei

.

.

1.Cu un buton de sus:plastic ABS culoare placare este frumos și la modă.

2.Cu Robust Pompa:Recomandate de picătură de lichid tipul de priză și sticlă organism, care pot fi separate prin rotație,este simplu și practic;

3.380 ml capacitate mare:Cu conducta de corpul transparent de calitate alimentară material și 380 ml capacitate,este convenabil pentru diverse utilizări;

4.Lichid dispenser:Acesta poate fi utilizat pentru a păstra lichid, cum ar fi detergent,dezinfectant,lotiune,sampon,balsam,lotiune de baie,detergent,etc.

5.Mai multe culori disponibile:alb,rose de aur,potrivite pentru diferite stiluri.

Acest săpun deispenser deține o halbă plină de sapun lichid,lotiune,și mai mult.Setați-l la tine în bucătărie sau baie vanitatea și imediat se adaugă farmec la orice decor,de la oraș apartament la casă rural.

Nume:Sferice Emulsie Sticla

Capacitate:aproximativ 380 mL

Dimensiuni(aproximativ):11.3 * 11.3 * 10.5 cm/ 4.45 * 4.45 * 4.13 inch

Greutate produs:200 g

Utilizare: detergent,dezinfectant,lotiune,sampon,balsam,lotiune de baie,detergent,etc

caracteristică 1:Presare Tip Dozator de Săpun

caracteristică 2:pentru Bucătărie, Baie

culoare:Alb

material:plastic

Conținutul Pachetului:

1* Dozator De Săpun

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

.

.

Vamale Rău că nu suntem responsabili pentru taxe Vamale, TVA sau orice taxe suplimentare implicate.Transport va livra în întreaga lume prin Ajutsieu.ro Standard de Transport maritim methord, China Post Aer Înregistrat Mail, DHL etc. Vă rugăm, asigurați-vă că numele dvs. și adresa, a declarat la Ajutsieu.ro, sunt corecte.Dacă numele sau/și adresa sunt incorecte, în cazul de a reveni sau nu la primirea produsului va fi pe raspunderea clientului.Pachetele sunt trimise în termen de 5~7 zile lucrătoare după plata de verificare.Urmărire informații despre pachetele, trimis prin China/Singapore Post, este, de obicei afișate în termen de 3-5 zile lucrătoare.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile după efectuarea plății, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați.Vom urmari expedierea și răspunde la tine cât mai curând posibil.Servicii Noi exercitarea 100% satisfacție a clienților, dacă aveți orice probleme cu acest produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați, vom găsi o soluție cât mai curând posibil.Returnarea/Restituirea Toate elementele noastre sunt 100% noi si originale, este o mare onoare pentru noi de a furniza cele mai bune produse și să ofere servicii de înaltă calitate pentru tine.Vom acorda o rambursare, în cazul în care elementul nu a fost primit în timp de livrare garantat sau a fost rupt în timpul transportului.

Dacă scopul a fost închis de către Ajutsieu.ro datorită posibilelor motive de securitate.Toate plățile efectuate (cu excepția redevențelor și taxelor făcut terților) vor fi returnate în contul dumneavoastră.

  • Caracteristică: Altele
  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: NICI unul

Etichete: gel de duș albi, mâna mașină de spălat, de stocare de sapun lichid, dispensa de săpun, negru de vase lichid dozator, bat jucărie, lege alcool dozator, dozatoare pentru săpun, alu dozator de săpun, baie din metal recipient.

Accesorii