Panza banda pentru Fitbit Versa / Versa 2 / Versa Lite /SE Smartwatch Sport Curea SE Țesătură Ceas Benzi de Înlocuire Brățară

a1407

Produs nou

37.25lei

Caracteristici

De mari Dimensiuni: Lung Dimensiune 14cm/Scurt Dimensiunea 9.2 cm Dimensiuni mici: Timp de Dimensiune 11cm/Scurt Dimensiunea 9.3 cm Pachetul De Conținut: 1 buc curea de ceas 1 buc tpu caz Cadou (cazul versa 1 și versa2 sunt diferite,vă rugăm să alegeți dreptul de opțiune) [modele Compatibile]:respirabil, curea compatibile în același timp cu Fitbit Versa / Versa Ediție Specială / Versa 2 / Versa Lite ceas inteligent. [Aceeași calitate ca și originalul]: Același manufactor și calitatea oficială original curea de ceas.Acest versa curea de ceas este foarte ușor și netedă, astfel încât această versa înlocuire trupa pentru femei, omul nu pinch, freca sau irita pielea.Moda si stil unic, pur și simplu înlocuit.Îmbunătăți stilul tău pentru orice ocazie. [Două Dimensiuni Reglabile si Multi-Culori]: Mică Mărime se potrivește 5.9"-7.6" încheietura mâinii, de Mari Dimensiuni se potrivește 6.7"-8.6" încheietura mâinii. [Easy pentru a Instala]: Schimba banda fara unelte.Această bandă este foarte ușor pentru a elimina și instala.Conectorul are adaptoare de la ambele capete, acesta poate fi montat cu versa viziona în condiții de siguranță.Asigurați-vă că ceasul inteligent este stabilă și în condiții de siguranță.

Fast & Transport În Condiții De Siguranță

Produsele noastre este felul de calitate trupa,Noi de Transport se folosesc mai rapidă și sigură metodă de transport maritim în schimb alte încet nejustificată și nesigur economică metodă de transport maritim.

  • de mari dimensiuni: Mult Dimensiune 14cm/Scurt Dimensiunea 9.2 cm
  • Tip: Curea De Ceas
  • de dimensiuni mici: Mult Dimensiune 11cm/Latură Scurtă 9.3 cm
  • Nume De Brand: newcool

Etichete: apel de trupa ceas, curea versa 2, trupa fitbit-versa 2, panglica curea, 40mm curea de metal, bicicleta curea silicon, apple watch caz nailon, trupa fitbit-versa, silicon curea pentru samsung, fitbit curea-versa.

Accesorii