ALIEN 7 Culoare Mișcare Statică în aer liber de Crăciun White Star Laser Proiector de Lumini de Vacanță Impermeabil Xmas Copac Grădină cabină de Duș de Lumină

a137748

Produs nou

701.98lei 491.39lei

Specificațiile Produsului

Culoare : Negru Material : ABS Lumini de Crăciun Clasificare : Clasa 3A Maxim de Clasificare Laser : (Singur Fascicul) mai Puțin decât 5mW durata de Viata : 8000 ore aprox . (La 4 ore pe zi) Temperatura de Funcționare : de Interior/Exterior : -20℃~30℃ (-4℉~86℉) Proiecție de Acoperire : 40m * 40m Calitate rezistent la apă : IP 65 Cablu :1.4 m Notă : vă Rugăm să permită până la 5-10 minute pentru ca lumina să se încălzească și să-și atingă plin de proiecție .

ALIEN laser proiector include o carcasă de protecție și holografice difracționale optica în designul mașinii, astfel încât nu există nici o expunere sau accesul omului la radiații laser în timpul funcționării .Fiecare fascicul laser de putere este sub 1 mw , care este mai puțin de un standard laser pointer .

Funcția de Laser Decor

Laser alb-negru realizate prin Semiconductor verde , albastru și roșu , LUMINI LASER, folosind EXTRATERESTRE avansate Sisteme Optice și precis raportul de putere de control pentru a forma naturii 7 culori, inclusiv alb, roz, teal, albastru, verde, roșu, galben, cu Înstelat , Twinkle , Decolorare , Urmarind statice și modul efecte , optimizat pentru Exterior Decor de Vacanță ,lumini decorative , Decorativ Iluminat Exterior Proiectoare , spectru complet de culori , și cu control al vitezei , de asemenea, cu flash sau static de alegerea ta .

Ușor De Instalare

Doar plug and play , nici scări necesare .Unul dintre cel mai rapid în aer liber lumini de Crăciun soluție, teren de joc pentru poziționare ușoară .Foloseste 99% mai puțină energie decât regulate șir de lumini.Atunci când Joacă în mediu întunecat pentru cel mai bun rezultat , proiectarea luminozitate vor fi afectate de iluminat .

Acoperă Gama

ALIEN Alb proiectorul cu Laser acoperă mai mult de 800 de metri pătrați și proiecte de până la 100 de metri distanță.

Rezistent La Intemperii

Folosește laser tehnologie holografică a fost găsit în parcuri tematice pentru proiect uluitoare stele pe orice suprafata , rezistenta la intemperii pentru a rezista la ploaie, zăpadă și soare intens .Sigur , Trece Certificate de FDA , FCC , ROHS și IP65 Test .

Pachetul Include

Alb proiectorul cu Laser * 1 , de la Distanță * 1 ( Nu sunt incluse acumulator ) , Adaptor(IP44) * 1 , Teren Miza * 1 , Conector * 1 Baza* 1 , Extender * 2 , Manual de Utilizare * 1

Note

▲ Folosi doar furnizate adaptor de alimentare conectat la o împământare exterioară de evacuare. ▲ Funcționa la temperaturi de la -20℃~ 30℃ ▲ Când predarea laser Alb-negru proiector, pentru motive de siguranță, este recomandat să montați folosind un robust predarea prindere si cablu de siguranță. ▲ Vă rugăm să permită până la 5-10 minute pentru ca lumina să se încălzească și să-și atingă plin de proiecție. ▲ Nr de contact cu ochii la lumina direct

Scopul

Casa, Gradina, Peisaj, Copac, Floare, de Perete, gazon, Fantana, Sculptura, Panou, în aer liber sau în interior, locul unde trebuie să se evidențieze .

  • Putere: 5W
  • Tip De Element: Etapă Efect De Iluminare
  • Laser De Culoare: alb , roz , teal , albastru , verde , rosu , galben
  • Nume De Brand: Alien
  • Efect Laser: Star Puncte
  • Tensiune: 90-240V
  • Certificare: ROHS
  • Ocazie: Divertisment La Domiciliu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Temperatura De Operare: -20℃~30℃ (-4℉~86℉) Proiecție De Acoperire
  • Proiecție De Acoperire: Până la 148 mp (1600 de metri patrati)
  • Laser lungime de undă: Verde - 520 nm , Roșu - 638 nm , Albastru - 450 nm
  • Numărul De Model: PW-RGB230
  • Stil: Mini
  • Durata de VIAȚĂ: 8.000 de ore aprox
  • Clasificarea Laser: Clasa IIIA ( Mai putin de 5mW )
  • Consumul de energie: Max 5w

Etichete: minge disco, disco laser, proiector de stele, sarcina lumini, lumina laser de mare, mini proiector, proiector, proiectorul cu laser, le lumina, remates în aer liber.

Recenzii

Guliev1979
2020-12-30
5/5
Laser Projector received. It works very well. The top. By cons, I ordered on November 11 received on December 30. Very very long delivery so I could use it only next year
Lulu The Best 95
2020-12-22
5/5
Got, turned on, immediately got into another world. Very good, as in a fairy tale

Accesorii