Distribuitor De Săpun, Montare Pe Perete Dozatoare Sampon Gel De Duș Detergent Sticla Nici Un Miros De Plastic Baie Accesorii Pentru Bucatarie De Hotel

a109313

Produs nou

93.86lei 50.67lei

Distribuitor de săpun, Montare pe Perete Dozatoare Sampon Gel de Duș Detergent Sticla Nici un Miros de Plastic Baie Accesorii Pentru Bucatarie de Hotel te-ai gândit vreodată de a cumpara dozator de săpun pentru a decora casa ta?Daca raspunsul tau este Da,ce zici de alegerea produselor noastre?Daca raspunsul tau este Nu,cum despre încercarea de produsele noastre?Nostru dozator de săpun poate stoca șampon,gel de duș,dezinfectant,detergent de vase, etc. Nu numai că se potrivește baie, dar, de asemenea, se potrivește de bucătărie .Dozator de săpun face baie si bucatarie mai îngrijit și frumos.Compania noastra este specializata in producerea de mai bine baie de produse care fac viața mai confortabilă.Așteptăm cu nerăbdare să vă servesc.Specificatii: Material:ABS Dozator de Săpun Element Dimensiune:Singur:62*70*220mm;dublu:138*70*220mm;triplu:210*70*220mm Instalare: montat pe Perete Capacitate:300ml pentru fiecare sticlă Caracteristici: *nou și Rezistent, material plastic ABS.Nici un miros !!Sănătos de plastic ! ! *Utilizați Tasta pentru a deschide dozatorul,pentru a evita copii aleatoare de deschidere *Potrivit pentru diverse locuri:Baie,Bucatarie,Hotel,Restaurant.etc *sticlă Transparent corp:frumos și puteți verifica lichid folosind Lista de pachete: * Dozator de Sapun Lichid * Cheie * Șuruburi * diblurile Un Set Autocolant (Gel de Dus,Sampon,Curat Mână,Tractari auto-in-One Lotiune,Balsam de Păr,Detergent) BOSHARON Dozator Sapun Lichid, Face Viața Ta Mai Minunat Poate fi folosit în baie,hotel,bucatarie,wc, etc. 1.48 Ore Rapid de Transport maritim: Am promisiunea de a aranja livrare în termen de 48 de ore de la confirmarea plății(cu excepția sărbătorilor legale). 2.Firma de Ambalare: Am pachet cu cutie de carton pentru a evita deteriorarea. dozator de săpun + cutie de culoare + firma exterior cutie 3.Livrare: de Obicei, clienții vor primi produse în 13-45 zile.În cazul în care clienții nu primesc coletul în 60 de zile,contactati-ne,va vom returna sau retrimite. 1.Vă rugăm să confirmați adresa si numele sunt corect atunci când face ordine. 2. Pentru a evita scurgerile,fabrica de teste fiecare sticlă cu apă,astfel,este normal să se găsească o cantitate mică de apă în dozatoarele de săpun. 3.Vă rugăm să folosiți apă pentru a testa dozator de săpun atunci când îl folosiți pentru prima dată, pentru că, pentru prima dată, folosind, acolo este mult aer în dozatorul de sapun pompei,care poate bloca sampon sau gel de duș.Trebuie să evacuare aer în pompă.Și apa are lichiditate mare,dozator de săpun funcționează cu ușurință cu apă.După acesta funcționează cu apă,puteți pune sampon in.Satisfacția clientului este obiectivul nostru.Orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

De ce să alegeți BOSHARON?

Shenzhen Bosharon Technology Co.,Ltd.specializată în baie de fabricare a produselor și de cercetare și dezvoltare.Bazându-se pe compania cultura de bază care tratează oamenii cu respect și de a face afaceri sincer,ne spori competitivitatea pe piață și dedica pentru a oferi produse mai bune și o mai bună servicii post-vânzare pentru clienții noștri.

  • culoare: Alb,Auriu,Gri Argintiu
  • Cerere: Acasă,Hotel,Baie,Spital etc
  • Dispenser Dublu Dimensiune: 138mm*70mm*220mm
  • Numărul De Model: B-6092
  • Tip: Sapun Lichid Dozatoare
  • Unic Distribuitor Capacitate: 300ML
  • Dispenser Dublu Capacitate: 300ml*2
  • Dozator Sapun Lichid Tip: Mâna Dozator De Săpun
  • Caracteristică: dozator de săpun perete
  • Instalare: Montat Pe Perete
  • Unic Distribuitor Dimensiune: 62mm*70mm*220mm
  • Nume De Brand: BOSHARON
  • Material Principal: ABS
  • Numele: Dozator Sapun Lichid
  • Material: Plastic ABS
  • Potrivit: Șampon,Săpun De Corp,Detergent

Etichete: capul de perete dozator de săpun lichid, dispensa de hârtie, dispensa sampon, dispensa de săpun, montare pe perete camera dozator de săpun, lege alcool dozator, dozator pentru sapun lichid montare pe perete, dozator de sampon duș, hotel prosop, spălare de mână dozator pentru chiuveta de bucatarie.

Recenzii

Ilyaproskurin2002
2020-09-30
3/5
One has started to leak after a year, seller never replied to my messages.

Accesorii